Vittman Ádám az első igazolásunk

Vittman Ádám az első igazolásunk

2020, július 23. Off By Dominik Zsolt

Örömmel jelentjük be a Nagykanizsai Futsal Club első nyári igazolását, Vittman Ádámot, aki klubunkban folytatja pályafutását!

Vittman Ádám 1991. november 23-én született Nagykanizsán. Becsehelyen kezdett focizni, majd az FC Nagykanizsa utánpótlás csapataiban játszott. Andráshidai és ajkai kitérők mellett a ZTE FC-ben négy alkalommal játszott az NBI-ben is.
A 2018/2019-as szezonban tért vissza Nagykanizsára az akkor a harmadosztályba feljutó FC Nagykanizsa együtteséhez.
Pályafutása során összesen 371 mérkőzésen 144 gólt szerzett. A futsalban “újoncnak” számít, de erősítés csapatunk számára.

“Bár ebben a sportágban újoncnak számít, de a mentalitása nagyon fontos lesz az előttünk álló “csaták” sikeres megvívása érdekében.
Olyan játékos aki képes megszakadni a csapatért, a társakért. A szurkolók ezt a hozzáállást egyébként is díjazni szokták.
Személyében egy rutinos, erős, gyors, képzett labdarúgó érkezik, aki több játékrendszerben is nagyon hatékony.
Olyan tulajdonságokkal rendelkezik, ami más stílusú játékra is alkalmassá teszi a keretünket.
Gólerős futballistával erősödtünk, aki a gólhelyzetek teremtésében is élen járhat. Biztos vagyok benne, hogy nagy hasznára lesz az NFC-nek.
” – mondta Bagó Gábor együttesünk vezetőedzője.

“Nagyon örülök, hogy a KanizsaFutsal játékosa lehetek! A keret nagyrészét már ismerem, így nem lesz gond a beilleszkedésssel, öröm lesz itt futballozni! Szeretném minél több góllal és gólpasszal segíteni a csapatot és szeretnék címeket nyerni a klubbal.” – nyilatkozta a kanizsafutsal.hu-nak Vittman Ádám.

Fotó: Gergely Szilárd / kanizsaujsag.hu