Vereség a Maglód ellen – emelt fővel

Vereség a Maglód ellen – emelt fővel

2019, február 12. Off By Nagykanizsai Futsal Club

Nem sikerült a bravúr a “mumusnak” tekinthető Maglódi TC ellen, hiszen hazai pályán, teltház előtt szenvedtünk sima vereséget. A mérkőzés első félidejében még úgy tűnt, hogy megtörhet a jég és a második játékrészben a magunk javára dönthetjük el a meccset.
A második félidő első percében gyorsan rúgott egy gólt a pest megyei riválisunk, akik ekkor már 3-1-re vezettek. Fél percen belül jött a válasz (2-3), de innentől inkább a kék mezesekről szólt a találkozó, akik összesen 6 gólt lőttek 40 perc alatt, amire csak 3 válaszunk volt…
Az elmúlt időszak bravúrjai és várakozáson felüli teljesítménye után megint jött a Maglód és kezdődhet a számolgatás. Pénteken Budapesten a TFSE vendégei leszünk egy számunkra rendkívül fontos meccsen, de a legfontosabb, hogy továbbra is a saját kezünkben van a sorsunk.
A tegnapi meccset a legjobban egy szurkolói kommentel lehet összefoglalni:

“Ez van. Zsinórba hoztuk a meccseket, nem egy bravúrt bemutatva. Ma sajnos így alakult, az ellenfél ma jobb volt. Újonc csapatként még mindig versenyben vagyunk a felső házért, holott a szezon elején a bentmaradás volt a realitás. Nincs semmi probléma, vannak ilyen meccsek is. Rengeteg örömöt szereztetek a Kanizsai közönségnek, csak így tovább! Hajrá Nagykanizsa!!!”

Fel a fejjel, közösen megcsináljuk. Pénteken. Budapesten.