Véget ért az alapszakasz – a második helyen végeztünk!

Véget ért az alapszakasz – a második helyen végeztünk!

2020, február 18. Off By Dominik Zsolt

Hétfőn este lejátszották az utolsó mérkőzéseket is az NBII. Nyugati csoportjának záró fordulójában. A kör előtt még volt pár nyitott kérdés, de végül kialakul az alsó- és felsőház mezőnye.

Az alapszakaszt tíz pontos előnyel a fővárosi TFSE nyerte meg, akik egyébként a szezon végén az NBI-be szeretnének feljutni. 18 mérkőzésen 16 győzelem és 2 döntetlen a “tesisek” mérlege. 141 gólt rúgtak és mindössze 32 gólt kaptak.
Ők 7 ponttal indítják a rájátszást, miután a mostani eredmények “törlődnek”.

Második helyen végzett – hatalmas bravúrt bemutatva – a Nagykanizsai Futsal Club. Csapatunk 18 mérkőzésen 13 alkalommal hagyta el győztesen a pályát 1 döntetlen és 4 vereség mellett. 95 gólt lőttünk és 55 gólt kaptunk. Mi 5 pontot viszünk tovább a rájátszásba.

Harmadik lett a nagy rivális Pécs, akik két ponttal gyűjtöttek kevesebbet hozzánk képest. 18 mérkőzésen 12 győzelem, 2 döntetlen és 4 vereség a mérlegük, míg 110 gólt lőttek és 45 gólt kaptak. A szintén az NBI-be vágyó pécsiek 4 ponttal indítják a második kört.

A felsőházban folytathatja még az ELTE-BEAC (3)*, a Haladás II. (2)* és nagy csatában végül a REAC (1)* is, akik az utolsó fordulóban a Hidegkút ellen játszott döntetlennek köszönhetően egy ponttal szereztek többet, mint az alsóházba kerülő 5 Stars – Érdi VSE.

Az alsóház csapatai: Érd, Hidegkúti SC, Tihanyi FC és a Győr.

A felső- és alsóház sorsolása február 20-án lesz délelőtt 11 órától az MLSZ székházában.

Így fest a tabella az alapszakasz végén
Forrás: adatbank.mlsz.hu

*A zárójelben lévő számok a rájátszásba vitt pontokat jelentik.