U18: Szoros vereség a Szigetszentmiklós ellen

U18: Szoros vereség a Szigetszentmiklós ellen

2020, január 27. Off By Dominik Zsolt

Utánpótláscsapatunk szombaton hazai pályán, a Tungsram Sportcsarnokban fogadta a Szigetszentmiklós korosztályos együttesét az NBI. 10. fordulójában. Budai Lajos gárdája egy végig sok izgalmat hozó mérkőzésen végül 5-4 arányú vereséget szenvedett.

A mi szempontunkból nem indult jól a találkozó, hiszen már korán vezetést szerzett a Szigetszentmiklós (0-1).
Pár perccel később jött a válasz és az egyenlítés Tóth Dominik révén (1-1). A pályán kiegyenlített küzdelem folyt, majd a 14. percben ismét a vendégek szereztek vezetést (1-2), amire megint volt válaszunk, Horváth Szabolcs egalizált (2-2).
Egy figyelmetlenség miatt azonban a szünetre a vendégek vonulhattak előnnyel (2-3).

A második játékrész is sok izgalmat tartogatott és gyorsan sikerült egyenlíteni Kalányos Bálint góljával (3-3).
Ezután inkább a mezőnyben zajlott nagy küzdelem, de a “gólcsendet” ismét a szentmiklósiak törték meg, amivel újfent vezetést szereztek (3-4).
Budai Lajos csapata azonban nem esett össze, aminek meg is lett az eredménye, hiszen az utolsó percben a nemrég a felnőtt keretbe is bekerült Csavari Benjámin lőtte negyedik gólunkat (4-4).
Azonban itt még sajnos nem ért véget a meccs, és egy védelmi megingást kihasználva megszerezte a győztes gólt a vendég együttes (4-5).

Dicséret illeti a Budai-legénységet, hiszen nagyot küzdve, végig egyenrangú félként maradt alul a Szigetszentmiklóssal szemben.

Legközelebb U18-as csapatunk Pécsett vendégszerepel február 2-án, vasárnap 10 órától.
Érdekesség, hogy egy nappal később a felnőttek is összecsapnak, igaz Nagykanizsán, a Zsigmondy Sportcsarnokban…