Szurkolói információk a Baráti FC elleni meccsre

2017, december 17. Off By Dominik Zsolt

Az év utolsó bajnoki mérkőzését rendezzük meg december 18-án, 20 órától a Zsigmondy Sportcsarnokban. Összegyűjtöttük a mérkőzéssel kapcsolatos legfontosabb infókat.
Ebben az évben ez lesz a negyedik hazai bajnoki mérkőzésünk, ahol a második helyezett Baráti Futsal Club látogat a Zsigmondy Sportcsarnokba.
A rangadó 20 órakor kezdődik, a beengedés-kapunyitás 19:30-tól lesz. A Győrladamér elleni meccshez hasonlóan most is kinyitjuk a földszinti lelátókat és várjuk szurkolóinkat az első emeleti “galérián” is. Az emelet jobb oldala a szokásoknak megfelelően az “ultrák” számára van fenn tartva.
A belépés díjtalan, de ahogy azt már közösségi oldalainkon jeleztük csatlakozunk a Magyar Vöröskereszt Adomány Express nevű akciójához. “Belépőként” élelmiszer konzerveket és jó állapotú plüssállatokat várunk, így segítünk közösen a nehéz helyzetben élőknek.

 

 

A mérkőzésen az Adam’s Kávézó, Étel és Koktélbár ismét kitelepült pulttal jelentkezik ahol frissítőkön és ropogtatni valókon kívül szurkolói sálat is lehet vásárolni.

A rangadón jelen lesz a Kanizsa TV is, akik felvételt készítenek a mérkőzésről.

A mérkőzésen várhatóan teltház lesz! Kérjük, hogy most is sportszerűen szurkoljatok!

Hajrá Kanizsa! Hajár KanizsaFutsal!