Szalai Dániel: „Minden gólomnak örülök.”

Szalai Dániel: „Minden gólomnak örülök.”

2020, január 19. Off By Lendvai Bia

Csapatunk január 17-én játszotta az első mérkőzését 2020-ban. A Tihanyi FC elleni meccsen bár rengeteg helyzetünk volt, ennek ellenére az eredményjelző 2-1-et mutatott. A kanizsafutsal.hu az év első hazai gólját szerző Szalai Dániel faggatta az élményekről.

Neked köszönhetjük az év első kanizsai gólját, amivel egyenlítettetek. Milyen érzés volt?
– Lassan ez már hagyomány lesz, tavaly is nekem sikerült az első gólt meglőni és akkor is nyertünk. Minden gólomnak örülök, de annak még jobban, ha nyer a csapat. A bekapott gól után szerencsére hamar sikerült egyenlítenünk.

Milyennek találtad a meccset illetve az ellenfelet?
„A Tihany kevés cserével érkezett, de ettől függetlenül jól bírták az iramot, a kapusuk pedig remek napot fogott ki. Úgy gondolom, hogy mi uraltuk a meccset, de sajnos a kapu előtt nem voltunk eléggé élesek, így a szurkolóinknak az utolsó másodpercekig izgulniuk kellett. Ezúton is köszönjük nekik a fantasztikus hangulatot és szurkolást!

Jelenleg a tabellán második, illetve harmadik helyén egyensúlyoz a csapat, ami azért sok mindent elárul az eddigi teljesítményről. Mit vársz ettől az évtől?
A Tihany elleni sikerrel közelebb kerültünk a felsőházhoz. Ha sikerül idén a rájátszásban ott szerepelnünk, akkor már boldogok leszünk. Természetesen ezzel nem leszünk megelégedve, szeretnénk a maximumot kihozni és a lehető legjobb helyezést elérni a bajnokságban.