Szakmeiszter János: „Nagyon hiányzik, hogy nem lehetnek velünk a szurkolóink!”

Szakmeiszter János: „Nagyon hiányzik, hogy nem lehetnek velünk a szurkolóink!”

2020, november 16. Off By Lendvai Bia

Bár múlt héten még úgy tűnt, hogy be kell fejeznünk a bajnokságot, szerencsére az MLSZ mégis engedélyezte, hogy folytatódjon. Ennek feltétele, hogy zárt kapuk mögött valósuljanak meg a mérkőzések. Ennek értelmében maximum 25 fő tartózkodhat a sportcsarnokokban.

A Hidegkúti SC elleni mérkőzést élőben tudtuk közvetíteni a Facebook-on, mely nagy népszerűségnek örvendett, sok szurkoló követte az eseményt, főként azok, akik személyesen is el szoktak látogatni a Zsigmondyba. A hazai meccseinken mindig tele van a lelátó, de ez sajnos egy ideig még nem valósulhat meg. Azonban nemcsak a szurkolóknak hiányzik a meccs, a játékosok is ugyanúgy hiányolják a drukkereket. A sérülésből visszatérő Szakmeiszter Jánossal beszélgettünk.

A Haladás elleni meccsen lesérültél, azóta múlt hétfőn játszottál először itthon. Jobban vagy akkor?
„Igen, a Hali elleni meccsen megsérültem sajnos egy vitatott szituáció miatt, de már felépültem és igen köszönöm jobban vagyok. Örültem, hogy a BAK ellen már játszani is tudtam.”
Múlt héten nagyarányú győzelem volt. Ilyenkor mindig nagy az öröm, de most mégis volt egy kis szomorúság is a történetben, hiszen úgy nézett ki, be kell fejezni a bajnokságot a járvány miatt. Szerencsére most már tudjuk, hogy nem így van, de beszéltetek róla, hogy milyen érzéseitek voltak ezzel a hírrel kapcsolatban?
Én is azt gondolom, hogy a győzelem íze mindig jó. Az igazi persze akkor lenne, ha itt lennének a szurkolók is, abban nagy a hiányérzetünk. Amikor kaptuk a hírt, hogy a vírushelyzetre tekintettel be kell fejeznünk a bajnokságot, az nekünk sem volt jó érzés, mivel szükségünk van a játékra. Főleg úgy, hogy most 4 fiatal újoncot is be kell építeni a csapatba a jövőt illetően. Na meg hát mindenki szeret itt futsalozni és így, egy ilyen helyzet miatt nem volt jó érzés.”

Szerencsére ti játszhatok tovább, mi pedig reménykedünk, hogy minél előbb viszontláthatunk Benneteket élőben is! Jó egészséget kívánunk addig is mindenkinek!