Nagykanizsán fogadtuk a hazai futsal vezetőjét

Nagykanizsán fogadtuk a hazai futsal vezetőjét

2020, február 25. Off By Dominik Zsolt

Mersich Péter a Magyar Labdarúgó Szövetség futsal szakágvezetőjét egyesületünk hívta Nagykanizsára, ahol Balogh László polgármesterrel, Gondi Zoltán tanácsnokkal és Horváth Tamással, a KANIZSA FUTSAL Kft. tulajdonosával tárgyalt.

A sportvezető elmondta, hogy milyen tervek szerepelnek a hazai futsallal kapcsolatban a jövőt illetően, valamint szóba került többek között a KanizsAréna is. Nagykanizsa multifunkcionális sport- és rendezvénycsarnokával kapcsolatban az MLSZ tervei között szerepel többek között felnőtt- és utánpótlásválogatott mérkőzések szervezése, valamint egy futsal Magyar Kupa döntő rendezése Kanizsán.

A KanizsArénában akár NBI-es mérkőzéseken is szurkolhatunk

Az egyeztetésen szó esett továbbá a nagykanizsai futsal helyzetéről és a kanizsai futsal jövőjéről, kiváltképp a felnőtt és utánpótláscsapatok jövőbeli szereplésével és bajnoki osztályával kapcsolatban.

A megbeszélés résztvevői (balról-jobbra): Gondi Zoltán sportért felelős tanácsnok, Horváth Tamás a KANIZSA FUTSAL Kft. tulajonosa, Balogh László Nagykanizsa polgármestere, Mersich Péter az MLSZ futsal szakágvezetője és Dominik Zsolt a Nagykanizsai Futsal Club kommunikáció- és sajtó referense

A felek kölcsönösen megállapodtak abban, hogy a jövőben folytatják az egyeztetéseket és közösen segítik a Nagykanizsai Futsal Clubnál zajló szakmai munkát annak érdekében, hogy a város új sportcsarnokában már elsőosztályú mérkőzéseken szurkolhassunk!