Miénk a három pont

Miénk a három pont

2019, március 1. Off By Lendvai Bia

Izgalmasan kezdődött el számunkra az Alsó-házi rájátszás. Mint az alapszakaszban, most is a REAC csapatával mértük össze tudásunkat először. Akkor is szerencsét hozott nekünk ez a sorsolás, hiszen, igaz hazai pályán, de 10-6-ra győztünk ellenük.

A tavaszi idegenbeli meccs nem sokon múlt, de mégsem sikerült győztesként levonulnunk a Csömöri Sportcsarnok pályájáról.

Most azonban ismét megmutattuk a rákospalotaiaknak, hogy minden igyekezetük ellenére sem tudtak minket újra legyőzni, hiszen szoros mérkőzésen, végül 5-4-es eredménnyel diadalmaskodtunk a kék-sárgák ellen.

“Nagyon küzdős és kemény meccsen vagyunk túl. A mérkőzést szokás szerint rosszul kezdtük, mivel elég korán 2 gólos hátrányba kerültünk. Ahogy felgyorsítottuk a támadójátékunkat jöttek is lehetőségek és még az első félidőben tudtunk egyenlíteni. A második félidőben összeszedetten és nagy akarattal játszottunk. Sok lehetőségünk volt aminek egy részével éltünk is. Fontos 3 pontot szereztünk. ” – fogalmazott Bagó Gábor vezetőedző.

Csapatunk legközelebb hazai környezetben fogadja következő ellenfelét, a Tihanyi FC-t. A mérkőzés március 11-én 20:00 órakor kezdődik Nagykanizsán a Zsigmondy Sportcsarnokban.

Szép volt Nagykanizsa!