Ma este: NFC – Maglódi TC

2019, február 11. Off By Nagykanizsai Futsal Club

20 órától a Zsigmondy Sportcsarnok játékterén gyakorlatilag minden eldől. Azt a Maglódi TC-t fogadjuk, akik jelenleg a negyedik helyet foglalják el a bajnokságban, egy ponttal mögöttünk. Nemcsak pontokban, de játékban is minimális lehet a különbség.
Nagyon fontos, most higgadtnak de mégis elszántnak kell lennünk. Szerényen, de önbizalommal telve kell fogadnunk a Maglódot. A magunk mögött hagyott meccsek nem számítanak, azokért most nem jár pont.
40 perc. Ennyi választ el minket attól, hogy feltegyük az i-re a pontot. Illetve pontokat.

Losonczy Máté jó formában játszik az elmúlt meccseken (fotó: Gergely Szilárd)

40 perc. Ennyi idő van hátra, hogy a kérdések kijelentések legyenek. Az első NBII-es szezonnak úgy vágtunk neki, hogy a cél bentmaradás kiharcolása volt. Nem dobogó, nem felsőház. A bentmaradás. Most mégis előző kettőről van szó. Álomszerű, a jó kifejezés, de a szív diadala is. A játékosoké, a szakmai stábé és a szurkolóké. Azoké a drukkereké, akik több alkalommal is nem egy, hanem két játést “jelentettek” a pályán.

“Még egyszer harcba szállok,
Megvívom az utolsó nagy csatát,
Ma élek, és meghalok.”

Most – ahogyan májusban is – még egyszer harcba szállunk. Most Nagykanizsáért és minden nagykanizsaiért küzdünk. Gyerünk srácok, csináljuk meg! Még 40 perc…