Közlemény

Közlemény

2020, március 11. Off By Dominik Zsolt

Mint ahogyan arról már minden médiából értesülhettek róla, Európa-szerte is felütötte fejét a COVID-19, avagy ismertebb nevén a Koronavírus.

Magyarországon ebben a pillanatban tizenhárom fertőzött esetről tudni, éppen ezért szeretnénk az alábbi közleményt eljuttatni mindenkinek, aki a Nagykanizsai Futsal Club meccseit tervezi látogatni a jövőben. 

Amennyiben bárki betegnek érzi magát, lázzal, köhögéssel, vagy orrfolyással küzd, influenzaszerű tüneteket produkál, kérjük, ne jöjjön el az adott találkozóra, ezzel is óvva több száz embert a Zsigmondy Sportcsarnokban. Ez a kérés természetesen vonatkozik az idegenbeli találkozókra is, mert nemcsak szurkoló, de a játékosok is “hordozóvá” válhatnak.
Kérjük Önöket a felelősségteljes mérkőzéslátogatásra, annak érdekében, hogy ez a súlyos betegség ne terjedhessen még tovább, illetve ne terjedjen el Nagykanizsán! 
Ha a témával kapcsolatban további fejleménnyel tudunk szolgálni, természetesen azonnal adunk tájékoztatást a kanizsafutsal.hu weboldalon, valamint a közösségi médiában a Facebookon és az Instagramon

Klubunk folyamatosan tartja a kapcsolatot az illetékes szervekkel, hogy azonnali friss információval láthassuk el Szurkolóinkat.
Az Operatív Törzs jelenlegi álláspontja alapján elképzelhető, hogy zártkapus mérkőzés rendezésére kényszerülünk, erről pedig a hivatalos bejelentést követően azonnali tájékoztatást adunk! 

Nagyon köszönjük az együttműködést, és mindenkinek jó egészséget kívánunk! Hajrá KanizsaFutsal!