„Koncentráltak voltunk végig”

„Koncentráltak voltunk végig”

2021, szeptember 22. Off By Lendvai Bia

Hétfőn este a bajnokság első hazai mérkőzésén a Budapesti Atlétikai Klub csapatát fogadtuk a Zsigmondy Sportcsarnokban. Hosszú idő után ismét velünk lehettek szurkolóink is, nekik is köszönhető, hogy 5-1 lett a végeredmény a javunkra.

Az 5. percben szereztük meg a vezetést a mérkőzésen, ekkor új játékosunk, Gergály Gyula talált be a budapestiek kapujába. (1-0) A következő gólig sok helyzet maradt ki, végül a 18. percben Schuller Ferenc volt eredményes, így 2-0-val zárhattuk a félidőt.
A második játékrész 23. percében sikerült Fujsz Richárdnak betalálnia (3-0), amit a 34. percben megismételt. (4-0) Ellenfelünknek ugyanebben a percben sikerült büntetőből szépítenie (4-1) ám többször nem tudták bevenni a kanizsai kaput. A pontot az i-re Gergály Gyula tette fel az utolsó előtti percben megszerzett második góljával. (5-1)

A mérkőzést Szőke Ádám így értékelte:
„A BAK elleni meccsen kiemelendő, hogy a mérkőzés nagy részében mindenki megfelelően koncentrált volt. Persze vannak kihagyások mindig, de végig irányítottuk a meccset és csapatként ment mindenki a másikért. Fiataljaink is egyre inkább nőnek fel a feladathoz, igyekeznek beállni a sorba. Végül nem lehet elmenni amellett, mennyire fontos, hogy a nézőtérről kapjuk a biztatást, reméljük egyre többen leszünk hétről hétre!”

Csapatunk legközelebb szeptember 27-én a REAC Sportiskola SE vendége lesz. A mérkőzés 19:30-kor kezdődik. Hajrá Kanizsa!