Kollár Péter: „Nem örülök a döntésnek, jó formában voltunk!”

Kollár Péter: „Nem örülök a döntésnek, jó formában voltunk!”

2020, május 16. Off By Lendvai Bia

Folyamatosak az enyhítések a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban, csapatunk játékosai azonban egyelőre még nem edzhetnek közösen.

A karantén időszakról Kollár Péterrel beszélgettünk.

Hogy vagy mostanság?
„Minden rendben velem, kicsit nehéz volt ez a korlátozásos időszak, de szerencsére itt falun van elég mozgástér. Áprilisban leállt a cég, ahol dolgozom, így a foci és a futsal mellett a munkát is nélkülöznöm kellett valamilyen szinten. A ház körüli munkák azért le tudtak kötni valamennyire. Mozogni is eljárok a barátokkal, hogy ne legyen majd nehéz visszatérni, ha lezajlott ez az egész.”

Hogy éled meg ezt a helyzetet, hogy nem léphettek pályára?
Természetesen nekem is, mint mindenkinek hiányoznak az edzések, a csapattársak, a mérkőzések és nem utolsó sorban a varázslatos hangulatot teremtő szurkolóink. Mindenkinek kitartást, jó egészséget és a következő szezonba is zúgjon a Hajrá Nagykanizsa!”

Mit szólsz az MLSZ döntéséhez, miszerint helyezettek nélkül kellett befejezni a bajnokságot?
„Várható volt a döntés, de nem örülök neki, mivel a csapat és én is jó formában voltunk. Bízom benne, hogy a következő szezont is hasonló odaadással, eredményességgel és sérülésmentesen folytathatjuk! Még egyszer mindenkinek kitartást, jó egészséget! Hajrá NFC!