Kollár Péter: „Nagy lendületet adna, ha nyernénk”

Kollár Péter: „Nagy lendületet adna, ha nyernénk”

2020, március 8. Off By Lendvai Bia

A REAC-SISE a rájátszás első mérkőzésén a Haladás VSE II.-től 4-1-re kapott ki, így a kék-sárgák továbbra is a hatodik helyen állnak a hozott 1 pontjukkal. Ellenünk korábban kétszer nyertek, háromszor csapatunk győzött, egyszer pedig döntetlent játszottunk.

A mérkőzés előtt Kollár Pétert kérdeztük.

Eddig öt meccset játszottunk a REAC ellen, kaptunk hideget-meleget tőlük. Az egyik meccsen elég nagy gólkülönbséggel nyertünk, akkor Te is gólt rúgtál. Mi a véleményed a csapatról?
„Hazai pályán mindig tudnak meglepetést okozni, összeszokott csapat. Elég paprikás hangulatú meccseket szoktunk velük játszani, szerintem most is hasonló mérkőzés várható. De ettől függetlenül remélem sikerül betalálnom most is.”

Hogy készültetek erre a meccsre?
„Minden meccsre úgy készülünk, hogy nyerni szeretnénk. Pontrúgásokra és a védekezésre fektettük a hangsúlyt az elmúlt héten.”

Amellett, hogy fejben is eldöntitek, szerinted mi kell ahhoz, hogy sikeresek legyetek?
„Úgy gondolom Bagesz (Bagó Gábor – a szerk.) taktikája és a rögzített szituációk pontos véghezvitele. De persze a szurkolóinknak is sokat köszönhetünk hétről hétre, akkor is, ha nincsenek fizikailag velünk.”

Mit vársz a mostani mérkőzéstől, mivel lennél a legelégedettebb?„Természetesen győzelmet várok. Ha sikerül azt a formát hoznunk, amit a TFSE ellen mutattunk, nincs kétség, meg is lesz. A legelégedettebb a három ponttal lennék. Úgy érzem, hogy nagy lendületet adna a további mérkőzésekhez.