Kollár Péter: “A szurkolók miatt volt erőnk megnyerni a mérkőzést”

Kollár Péter: “A szurkolók miatt volt erőnk megnyerni a mérkőzést”

2019, december 9. Off By Dominik Zsolt

Nagyon nehéz mérkőzésen sikerült győzni a Haladás ellen, így csapatunk ismét a második helyről várja a következő fordulót. A szombathelyiek elleni győztes gólt szerző Kollár Pétert kérdeztük arról, hogy milyen volt a mérkőzés és mit jelent a csapatnak ez a győzelem?

Hogyan értékeled a találkozót?
– Tudtuk, hogy ellenfelünk jól felkészített, fiatal csapat. Védekezésünk nagyon fontos volt ezen a meccsen. Az első félidőben helyenként pontatlanul, kapkodva játszottunk. A remek napot kifogó Szakmeiszter Ádámnak köszönhetően a kapunk érintetlen maradt.

Nehezebb volt a mérkőzés, mint amire előzetesen számítani lehetett?
– Nagyjából ilyen mérkőzésre számítottunk, ellenfelünk mindent megtett a győzelemért, de nekünk a szurkolóinkkal a hátunk mögött volt annyi erőnk, hogy megnyerjük a találkozót.

Elég ritka az egy gólos meccs a futsalban. Ez azt is bizonyítja, hogy mentálisan is rendben van a csapat?
– Ritka eredmény valóban, sok helyzet kimaradt mindkét oldalon, ami a kapusokat és a védekezéseket dicséri. Mindenki átgondolta és átbeszéltük a dolgokat, így tiszta fejjel és más mentalitással álltunk bele a rangadóba.

A góloddal sikerült nyerni, milyen érzés egy ilyen rangadón győztes gólt lőni?
– Nagyszerű érzés volt, hogy betaláltam és ezzel sikerült nyernünk. De az egész csapatnak és a lelkes szurkolóinknak jár a dicséret. Köszönjük, hogy ennyien eljöttek és győzelemhez segítették a csapatot.