Idegenbeli győzelem a Hali ellen

Idegenbeli győzelem a Hali ellen

2019, december 8. Off By Lendvai Bia

Nem hagytuk cserben a piros-fehér ruhás Mikulást december 6-án, csapatunk elhozta a 3 pontot a Haladás otthonából. A jó iramú mérkőzésen segítségünkre voltak szurkolóink is, akik szép számmal érkeztek a vasiak otthonába, hogy „együtt harcoljunk”.
Feszült volt a hangulat a Haladás elleni mérkőzésen. Mindkét csapat nagyot küzdött azért, hogy megszerezze a vezetést, azonban az első félidőben ez nem történt meg. A Bagó-legénység sikeresen állt ellen a vasiak támadásainak, Szakmeiszter Ádám ismét fantasztikus formában védett, de mezőnyben is álltuk a sarat. Az első félidőben több helyzete is volt mindkét együttesnek, de egyikőjüknek sem volt szerencséjük.
A szünetben megkapott instrukciókat követve újult erővel léptek pályára az összeállítások a második 20 percre. A csapatok ismét sok szép helyzetet alakított ki, végül a 31. percben Kollár Péter találatától rezgett az ellenfél hálója. (1-0)
A gólt követően ellenfelünk vészkapus játékmódra váltott, melyből csak a kapufát sikerült eltalálniuk, így az 1-0-s végeredménnyel zárult a mérkőzés.
Csapatunkat elkísérték szurkolóink is, akik végig buzdítottak a tőlük megszokott módon. Elismerést kaptak a vasiaktól is, hiszen fantasztikus hangulatot teremtettek a mérkőzésen.
A következő összecsapás otthoni környezetben vár ránk. December 13-án, pénteken 20 órakor a Győr csapatát fogadjuk a Zsigmondy Sportcsarnokban. Szurkoljunk akkor is együtt! Hajrá Kanizsa!