Hétfő este rangadó a Pécs ellen

Hétfő este rangadó a Pécs ellen

2020, január 31. Off By Dominik Zsolt

Lassan végéhez közeledik az alapszakasz az NBII. Nyugati csoportjában. Pontosan három forduló van még vissza, köztük a soron következő rendkívül fontos mérkőzés a Pécs ellen.

A két csapat 2018. őszén találkozott először egymással, azóta még két alkalommal mérkőztünk meg a baranyai megyeszékhely csapatával.
Összesítésben 1 győzelem, 1 döntetlen és 1 vereség a mérleg.

A fenti statisztikák is jól mutatják, hogy mennyire kiélezett a versenyfutás a két együttes között. A negyedik találkozó azonban az eddigieknél is fontosabb lesz!

Csapatunk jelenleg 15 meccs után harmincegy pontot gyűjtve a harmadik, a pécsiek pedig 16 meccsen harmincöt pontot gyűjtöttek. Mi a Pécs elleni meccsen kívül még két alkalommal lépünk pályára, míg a kék-feketék már csak egyszer.
Az alapszakaszban a dobogó második foka a tét, amihez részünkről az kell, hogy a következő három meccs mindegyikét meg kell nyernünk.

A Nagykanizsai Futsal Club történetének legjobb eredményét már így is elértük, hiszen az korábban eldőlt, hogy biztosan a felsőházban folytatjuk majd, de a rájátszásba továbbvitt pontok miatt nagyon fontos, hogy hol fejezzük be az alapszakaszt.

Hétfő este nyolc órától mindenkire számítunk! Töltsük meg a Zsigmondy Sportcsarnokot és mutassuk meg, hogy szurkolnak Kanizsán!

Az alaszakasz végeztével a pontok “törlődnek”, és a helyezések alapján kapott pontokkal kezdődik a rájátszás mindkét “házban”.
Az alapszakasz győztes 7, a második 5, a harmadik pedig 4 pontot visz tovább, míg a sort a hatodik helyezett zárja 1 ponttal.

Nagykanizsai Futsal Club – Pécsi TE-PEAC
NBII. alapszakasz 20. forduló
2020. február 03. 20:00, Zsigmondy Sportcsanok