Győzelemmel zártuk az alapszakaszt

Győzelemmel zártuk az alapszakaszt

2021, március 9. Off By Lendvai Bia

Csapatunkat hétfőn este a TFSE fogadta a fővárosban. Egy lendületes mérkőzésnek lehettek volna tanúi a szurkolók, az alapszakasz utolsó meccsén 8-5-re nyertünk a tesisek ellen.

Védekezésre állt be csapatunk a tabella első helyét elfoglaló TFSE ellen. Jól hárítottuk a fővárosi támadásokat, sőt a mérkőzés első gólját is hozzánk jegyezték be, Bogyó Károly a 6. percben szerezte meg a vezetést. (0-1) Sokat kellett várni a következő találatra, hiszen a 14. percben tudtak csak egyenlíteni a hazaiak. (1-1) Csapatunk azonban nem hagyta magát, Bogyó Károly a 18. percben ismét gólt rúgott, (1-2) a félidőt pedig az utolsó percben ellenfelünk öngóljának köszönhetően 1-3-mas eredménnyel tudtuk zárni.
A második játékrész második percében szépítettek a hazaiak (2-3), a 24. percben azonban dupláztunk Józsa Ádámnak (2-4) és Bagó Bálintnak (2-5) köszönhetően, így gyorsan már háromgólos előnyre tettünk szert. Nem adták könnyen magukat a tesisek, hiszen a válasz azonnal érkezett a 25. percben (3-5), majd a 30. (4-5) és a 34. percekben is beakasztották a labdát a mi hálónkba, így ismét egálban voltunk. (5-5) Nem adtuk fel a játékot, aminek meg is lett az eredménye. A játék során megsérült Szakmeiszter János még tudott egy gólt lőni (5-6), Bogyó Károly pedig a 38. és a 40. percekben is tovább növelte a találataink számát. Így végül az eredmény TFSE-NFC 5-8 lett. Ezzel a mérkőzéssel véget ért az alapszakasz, melyet a 9. helyen zártunk, így az alsóházban folytatjuk a rájátszást.

Az utolsó mérkőzést Szőke Ádám értékelte:
„Jól kezdtük a mérkőzést és végig koncentráltan játszott mindenki. A védekezésre rendezkedtünk be, amiből pontos kontrákat gólokkal tudtunk befejezni. Kár ezért az alapszakaszért, mert ha így állunk hozzá minden meccshez, akkor most nem az alsóházban folytatnánk. Új góllövőinknek gratulálunk, Szakmeiszter Janónak jobbulást!”

Csapatunk a győzelmet Bagó Gábornak ajánlotta. Sajnos az élet úgy hozta, hogy vezetőedzőnk nem tudja tovább vállalni a csapat irányítását. Hálásak vagyunk eddigi tevékenységéért! Bagó Gábor 2018 februárjában érkezett csapatunkhoz, irányításával még abban az évben az NBIII-ból az NBII-be kerültünk, a tavalyi szezonban pedig ezüstérmesek lettünk. Nagyon köszönünk mindent Bagesz, és sok sikert kívánunk a jövőben is!