Győzelem a listavezető otthonában!

Győzelem a listavezető otthonában!

2019, január 22. Off By Nagykanizsai Futsal Club

Csapatunk fantasztikus második félidei játékával végül magabiztos sikert könyvelhetett el a PAFC vendégeként.
A meccs elején a házigazdák már a 30. másodpercben megszerezték a vezetést, ami után csapatunk ment előre becsülettel, de egy labdavesztés után a pilisi csapat megduplázta előnyét. (0-2)
Ezután következett egy parádés öt perc, ahol a jó játék gólokat is hozott, így 1 perccel a lefújás előtt már 2-2 állt az eredményjelzőn, sőt 13 másodperccel az első játékrész vége előtt a vezetést is megszerezhettük volna…
A szünetben Bagó Gábor kicsit rendezte a sorokat és tulajdonképpen ott folytattuk, ahol abbahagytuk. A kezdés után szinte azonnal megszereztük a vezetést megadva a második játékrész alaphangját. (3-2)
Ezután több támadott és többet birtokolta a labdát a PAFC, de meddő mezőnyfölényük egy labdavesztésük után újabb találatot ért nekünk. (4-2) Ezután már azt kellett tennünk, amit nagyon tudunk. Mélyen védekezni és kontrázni. A forduló előtt még listavezető pilisi csapat már vészkapussal játszott, aminek köszönhetően Szakmeiszter János könnyedén gurítatta be a térfelünkről az 5. gólunkat a pilisi kapuba.
A 6. találat egy futsal pályán is ritkán látható hatlamas öngól volt amit a mi alapvonalunkról!!!! lőtt a hazai játékos a saját kapujukba… (6-2)
Az utolsó 2 percben kicsit kiengedtünk így két gólra zárkózott fel a PAFC, de a győzelmünk nem forgott veszélyben egy percig sem.
A mezőny egyetlen csapata lettünk, akik az alapszakaszban nem kaptak ki a pilisi együttestől és elsőként győztük le a Piliscsabát hazai pályán.
Jelenleg továbbra is az 5. helyet foglaljuk el a tabellán, míg a PAFC-ot megelőzte az ETO a táblázat tetjén.
Január 28-án 20 órától az ELTE-BEAC gárdáját fogadjuk a Zsigmondy Sportcsarnokban

Piliscsabai AFC (1.) – Nagykanizsai Futsal Club (5.) 4-6 (2-2)

NB II Nyugati csoport futsal-mérkőzés, 18. forduló. Esztergom, 50 néző. Vezette: Juhász D. (Imrő, Szabó). G.: Keresztury M. (2.), Juhász T. (13.), Fülöp Attila (38.), Gruber Bálint (40.) illetve László D. (14.), Pesti A. (16.), Szakmeiszter J. (22., 34.) Horváth E. (28.), Déri Cs. (36.) – öngól

Nagykanizsa: Szakmeiszter Á. – Horváth E., László D., Nagy T., Szakmeiszter J. Csere: Budai L, Kollár, Pesti A., Szalai D., Novák L., Koronczai P. Vezetőedző: Bagó Gábor.