Győzelem a Győr ellen

Győzelem a Győr ellen

2019, szeptember 23. Off By Dominik Zsolt

Csapatunk hétfőn este Bábolnán az SZC Futsal Club Győr ellen lépett pályára és többek között Szakmeiszter János triplájával és Schuller Ferenc, meg a debütáló Fujsz Richárd góljaival 5-1-re nyertünk.

Nehezen indult a meccs, már ami az előkészületeket illeti. Csapatunk fél órával a találkozó kezdete előtt érkezett meg a helyszínre, ezért csúszott a kezdési időpont.

Az első félidőben is a mi akaratunk érvényesült és a 19. percben már 3-0 volt az előny.
A második játékrészben kicsit visszavettünk a tempóból, de így is két újabb találat mellett csak egy gólt kaptunk. A meccsen először lépett pályára Fujsz Richárd, aki az ötödik találatunkat szerezte.

A három gólt szerző Szakmeiszter János így értékelt a találkozó után:
Kis késéssel értünk Bábolnára, ezért sajnos csak egy laza bemelegítésre volt lehetőségünk és így kellett egy kis idő, míg belerázódtunk a meccsbe. Az első gólunk után megtört az ellenfelünk és utána egy sima meccs lett belőle, de a végén sajnos összehoztuk a hatodik szabálytalanságunkat és a megítélt büntetőt értékesítették, de így is magabiztos győzelem lett belőle.”

A mérkőzés jegyzőkönyve:
https://adatbank.mlsz.hu/match/52/0/21213/4/1490532.html

Csapatunk legközelebb szeptember 30-án hétfőn, 20 órától fogadja az újonc Hidegkúti SC együttesét a Zsigmondy Sportcsarnokban!