Felkészülés: győzelem a Tihany ellen

Felkészülés: győzelem a Tihany ellen

2019, augusztus 26. Off By Dominik Zsolt

Csapatunk Veszprémben a Március 15. úti Sportcsarnokban lépett pályára hétfőn este a Tihanyi FC ellen felkészülési mérkőzésen.
Bagó Gábor a Szakmeiszter Ádám, Simon Martin, Schuller Ferenc, László Dávid, Kollár Péter, Novák László, Szakmeiszter János, Koronczai Patrik, Bogyó Károly, Németh Krisztofer keretet jelölte a mérkőzésre.
A meccsen jó játékkal mutatkoztak be új igazolásaink, akik gyorsan összecsiszolódtak a “régiekkel”, aminek a pályán egy magabiztos siker lett az eredménye.
Egy jó iramú, kemény összecsapásokkal tarkított találkozón tudtunk nyerni az ellen a Tihany ellen, akikkel szemben eddig nem nagyon jött ki a lépés a bajnokságban.
A mérkőzés után Bagó Gábor értékelt: “Sajnos nem tudtunk teljes kerettel elutazni, mivel több játékosunk is sérüléssel bajlódik. Ennek ellenére egy nagyon jó iramú mérkőzésen nagyon sok pozitív dolgot láttam a játékosoktól mind támadásban, mind pedig védekezésben. Helyzeteinket remek százalékkal értékesítettük. Bízom benne,hogy a hétfői bajnoki rajton is hasonló játékot produkálnak a fiúk.”

Tihanyi FC – Nagykanizsai FC 4 – 8
2019.08.26. 20:15
Veszprém, Március 15. úti Sportcsarnok

Az első bajnoki mérkőzés szeptember 2-án 20 órától, a Zsigmondy Sportcsarnokban lesz! Nagy az érdeklődés a bérletek iránt, részletek ITT.