Félidei eredményt fordítva nyertünk

Félidei eredményt fordítva nyertünk

2021, október 19. Off By Lendvai Bia

Hétfőn a Dunaújváros Futsal csapata ellen játszottunk idegenben. Nem volt egyszerű dolgunk, kemény összeállítás ellen kellett pályára lépnünk. A mérkőzés első fele után úgy tűnt vereséget szenvedünk, de a második 20 percben megfordítottuk az eredményt.

A mérkőzés első góljáig a 8. percig kellett várni, a hazaiak szerezték meg a vezetést. (1-0) Két perccel később is betaláltak Szakmeiszter Ádám kapujába, így már 2-0 lett az állás. Szépíteni a 17. percben tudtunk, Szőke Ádám volt eredményes. (2-1)
A pihenő után a 23. percben ismét a dunaújvárosiak növelték meg az előnyüket. (3-1) Folyamatosan próbáltunk támadásba lendülni és gólt rúgni, azonban ez csak a 30. percben sikerült Kollár Péternek (3-2) és másodpercekkel később Szőke Ádámnak is. (3-3) Nem kellett sokat várni a döntő gólra sem, hiszen a 31. percben Józsa Ádám találata döntötte el a meccset. A 36. percben Fujsz Richárd kapott piros lapot, mivel a meccsen két sárga lappal is gazdagodott. Végül 3-4-es eredménnyel hoztuk haza a három pontot.

Szőke Ádám a következőképpen értékelte a mérkőzést:
„Félidőben megbeszéltük, hogy megvoltak a helyzeteink, de az ellenfél kapusa jól védett, próbáljunk meg felfelé lőni neki, mert lent lábbal elég jól véd. Aztán támadtunk is 10 percen keresztül, de még akkor sem sikerült megtörni őket, majd mikor 3-1 volt mar, kicsit jobban rájuk mentünk. Talán ebből sikerült fordítani. Eddigi meccseink alapján talán a legjobban felkészített ellenfél volt a Dunaújváros. A meccs nagy részében inkább az ő akaratuk érvényesült, sokszor az utolsó pillanatokban mentettünk. A második félidőben 1 perc alatt sikerült fordítanunk, majd megőrizni a vezetést még emberhátrányban is. Gratulálok a küzdelmes győzelemhez mindenkinek!”

Győzelmünkkel jelenleg a tabella 4. helyén állunk egy meccs hátránnyal. Legközelebb október 25-én játszunk hazai pályán, akkor az ELTE-BEAC csapatát fogadjuk. A meccs 20 órakor kezdődik a Zsigmondy Sportcsarnokban, Hajrá Kanizsa!

Borítókép: Szakony Attila