Félbeszakadt a mérkőzés

Félbeszakadt a mérkőzés

2021, október 6. Off By Lendvai Bia

A 30. percben döntöttek úgy a csapatok, hogy nem játsszák végig hétfőn a negyedik forduló mérkőzését. A félbeszakadt meccsen a Magyar Futsal Akadémia 6-3-ra vezetett csapatunk ellen, amikor megszületett a közös döntés, hogy nem folytatódik tovább a játék.

Már a bemelegítésnél is látszódott, hogy baj lehet a játéktéren. Ettől függetlenül megszólalt a kezdést jelző sípszó. Jól kezdtek a hazaiak, a 3. és a 6. percekben is gólra tudták váltani támadásaikat (2-0). Az első válaszunk a második találat után gyorsan érkezett, a 7. percben szépített Takács Dávid Attila, (2-1) aki a 17. percben ki is egyenlített. (2-2)
A második játékrész elején háromszor talált be ellenfelünk a kapunkba a 27. percig (5-2), majd Szőke Ádám találta meg a rést a 28. percben (5-3). Egy perccel később ismét a MFA növelte előnyét. (6-3). A mérkőzés itt szakadt félbe. Többször percekre állt a játék a sérülések, illetve a pálya takarítása miatt. A két csapat közös megegyezése után fújták le idő előtt a mérkőzést. A folytatás időpontjáról egyelőre még nincsen döntés. Azt sem tudni még, hogy a teljes meccset ismételjük 0-0-ról vagy az utolsó 10 percet játsszuk le 6-3-ról indulva.
Csapatunk legközelebb hazai pályán játszik. Október 11-én a Kisép Futsal Szigetszentmiklóst fogadja. A mérkőzés 20 órakor kezdődik a Zsigmondy Sportcsarnokban. Hajrá Nagykanizsa!