És tényleg zengett a Zsigmondy

És tényleg zengett a Zsigmondy

2019, április 9. Off By Lendvai Bia

Az érdiek keretét sérülések tizedelték, ezért kicsit foghíjasan jöttek Kanizsára. A meccs kezdetén a helyzethez képest kiegyenlített volt a küzdelem, ám a 7. percben Nagy Tamás megkezdte a gólsorozatot. (1-0) A következő percben ismét a kapuba talált (2-0), majd Budai Lajos következett a 12. percben. (3-0)
Ezen az estén ismét felvette góllövő cipőjét Szakmeiszter Janó is, aki a 16. percben vágta a labdát Vereb Dániel kapujába (4-0), de pár pillanattal később ismét Nagy Tamás szaporította a találatok számát. (5-0)
A félidőbe még egy gól belefért, az utolsó percben Szalai Dani is bejelentkezett, így 6-0-s állásnál szólt az első játékrész végét jelző kürt.
A második 20 percre csökkent a vendégek száma, hiszen kapusuk sérülés miatt nem tudta vállalni a játékot tovább. Ezért a csapatok megegyezése szerint félig futóórás időméréssel folytatódott a mérkőzés.
Az elején kicsit visszavettünk a lendületünkből. Igaz, több támadást indítottunk, de egyet sem tudtunk gólra váltani, a 31. percben pedig szépítettek a narancs-zöldek. (6-1)
Ezt követően időt kért Bagó Gábor. Az új instrukcióknak meglett az eredménye, hiszen a 32. percben Kollár Péter (7-1), a 33.-ban Nagy Tamás (8-1), míg a 37.-ben Schuller Ferenc rúgott gólt. Így végül 9-1-es eredménnyel zártuk a mérkőzést.

László Dávid az 5 Stars Érdi VSE elleni mérkőzésen

„Úgy gondolom, hogy a nagyarányú győzelem ellenére nem életünk meccsét játszottuk. Annak az ellenkezőjét csináltuk a pályán, mint amit megbeszéltünk. Természetesen örülök a 3 pontnak, de a jövőben, ha sikeresek akarunk lenni, ezt a felfogást el kell felejtenünk.” – mondta el a meccset követően László Dávid, aki, mint ahogy arról korábban is beszámoltunk, sérülése miatt most tudott újra pályára lépni. – „Sajnos 2 hetet kellett kihagynom izomsérülés miatt, annak viszont örültem, hogy az ELTE lemondta a mérkőzésünket, így az új időpontban már játszhatok és csak egy bajnokit kellett kihagynom. Múlt héten már edzésbe álltam, igaz nem teljes intenzitással és az elején még figyelve nehogy rásérüljek. Viszont mérkőzésen ilyen nincs, ott a kezdő sípszótól már nem tudsz figyelni ilyen dolgokra, hisz 100%-ot próbálsz nyújtani. Örülök, hogy nem éreztem fájdalmat és bizakodva várom a REAC elleni mérkőzést.”


A 5 Stars Érdi VSE elleni mérkőzésünket a következőképpen foglalta össze vezetőedzőnk, Bagó Gábor.
„Egész mérkőzésen feltoltuk a védekezésünket, ami úgy érzem kisebb kihagyásokkal rendben is volt és jól működött. Támadásokban rengeteg passzt és rossz megoldást hoztunk, de így is tudtunk 9 gólt szerezni, ami jó teljesítménynek számít. Továbbra is megtartottuk az első helyünket az alsó-házban és nagyon várjuk a REAC csapatát hétfőn. Bízom benne, hogy egyre többen és többen fognak kilátogatni a mérkőzéseinkre.”
A következő meccset tehát ismételten hazai pályán rendezzük.

Április 15-én a rákospalotaiak ellen rendhagyó módon 18 órakor kezdünk a Zsigmondy Sportcsarnokban!
Hajrá Nagykanizsa!