Először kaptunk ki a rájátszásban

2019, április 28. Off By Lendvai Bia

„Nagyon kevesen, mindössze 7 játékossal tudtunk elutazni a mérkőzésre. Ennek ellenére, akik pályára léptek minden elismerést megérdemelnek, mivel szívüket-lelküket kitették a pályán és nagyon büszke vagyok rájuk.” – fogalmazta meg vezetőedzőnk, Bagó Gábor a Tihanyi FC elleni meccsünket követően.
Az összeállítással kapcsolatban deja vu érzést keltett a szituáció, mivel márciusban a Veszprém megyeikkel játszott hazai mérkőzésünkön hasonlóan csökkentett létszámban tudtunk pályára lépni ellenfelünk 12 fős gárdájával szemben.


A mostani játékot is a küzdelem jellemezte mindkét csapat részéről. Több helyzetet is láthatott a közönség, de egyiket sem tudták a gólra váltani. Szakmeiszter Ádám bravúrosan védte kapuját, rengeteg lövést hárított, ám a 11. percben a zöld-fehérek összjátékába nem tudott beleérni. (0-1)
Válaszunkra nem kellett sokat várni, a 13. percben Budai Lajos szerzett találatot (1-1). A maradék idő a támadásokról és a védekezésekről szólt, így döntetlennel zárult a félidő.
Reménykedve várta mindkét fél a második 20 percet. Folytatódott a küzdelem annak ellenére, hogy játékosainkon látszottak már a fáradtság jelei. Gólt kaptunk a 24. (1-2) és a 35. percben is (1-3), de nem adtuk fel. Sőt, Szakmeiszter Janó a 38.-ban betalált az ellenfél kapujába (2-3), amely reményt adott az esetleges döntetlenre. A vége előtt 11 másodperccel szabadrúgást kaptunk közel a kapuhoz, ám egy eladott labdának köszönhetően 1 másodperccel a lefújás előtt ellenfelünk profitálhatott a helyzetből. (2-4).

“Sajnos rossz előjelekkel indultunk a mérkőzésre, mivel több játékosunkat nem engedték el a meccsre. De úgy érzem partiban voltunk. A vége fele azért érződött, hogy a hazai csapat 2 percenként sort cserélt, a mi játékosaink viszont szinte pihenni sem tudtak, hiszen épp, hogy lejöttek, már mehettek is vissza. De úgy érzem, hogy legalább egy X-et megérdemeltünk volna. Le a kalappal azok előtt a játékosok előtt, akik legalább eljöttek. A jövőben viszont le kell ülni és átbeszélni hogyan tovább.” – mondta el kapusunk Szakmeiszter Ádám.


„Nagyon szoros meccset játszottunk egy nagyon masszív és szervezett csapat ellen. Ha kis szerencsénk van, akkor akár pontot is tudtunk volna rabolni ellenfelünktől. Ami sajnálatos, hogy abból kaptunk 2 gólt amire felhívtam a játékosok figyelmét. Nagyot küzdöttek a fiúk, de 2 cserével nehéz meccset nyerni futsalban. Gratulálok a Tihany csapatának, akik véleményem szerint egy remek csapat.” – tette hozzá Bagó Gábor.
Jelenleg még első helyen állunk az alsó-házi tabellán úgy is, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszottunk, mint a többiek.
Május 6-án a Kistarcsai Városi Központba utazik csapatunk, ahol az UTE együttesével játsszunk.
Továbbra is HAJRÁ NAGYKANIZSA!!!