Először kaptunk ki a rájátszásban

Először kaptunk ki a rájátszásban

2021, május 20. Off By Lendvai Bia

Hétfőn Pécsre utazott csapatunk. Egy jó iramú, sokgólos mérkőzés végül nem nekünk hozta meg a szerencsét, a baranyaiak 9-4-re nyertek.

A mérkőzés 8. percében született meg az első gól Szőke Ádámnak köszönhetően. (0-1) A hazaiak 3 perccel később egyenlítettek (1-1) majd egy perccel később át is vették a vezetést. (2-1) Nem kellett sokat várni a válaszunkra, Fujsz Richárd a 14. percben gólt lőtt. (2-2) A PTE azonban nem hagyta magát, a 15. percben is sikeres volt (3-2) majd a 17. (4-2) és a 20. percekben is betaláltak. (5-2)
A második félidőben is folytatódott a baranyaiak gólzápora, hiszen a 22. (6-2), a 29. (7-2) és a 31. percekben (8-2) is megtalálták a réseket, így gyorsan hatgólos lett a különbség. A szépítés a 33. percben érkezett Kollár Pétertől (8-3). A pécsiek nem hagyták magukat, a 35. percben újra bevették a kapunkat (9-3). A mérkőzés utolsó találatát is Kollár Péter jegyzi, így lett végül 9-4 a végeredmény.

Szőke Ádám így nyilatkozott a meccsről:
„Jó iramú meccset játszottunk egy erős ellenféllel szemben, akik a bent maradásuk biztos kiharcolása miatt jobban akarták a győzelmet. Amilyen lehetőségekből az utóbbi hat-hét fordulóban eldöntöttünk meccseket, azok sorát most kihagytuk. A Pécs egyre lelkesebb lett, ezért megérdemelten nyert.”

Vereségünk ellenére is mi vezetjük a tabellát továbbra is. A következő meccsünket május 31-én játsszuk, amikor is a 5 Stars – Érdi VSE érkezik hozzánk.