Elmaradt a bravúr – vereség az ETO ellen

Elmaradt a bravúr – vereség az ETO ellen

2019, január 8. Off By Nagykanizsai Futsal Club

Január 7-én este pótoltuk a 4. fordulóból elhalasztott ETO SZC FC elleni idegenbeli mérkőzést. A meccset megelőzően mindenki optimistán várta a találkozót, többek között az egymást követő három győzelem, és az ETO elleni hazai kiütéses siker miatt.
Győrben eleinte úgy tűnt, működhet a taktika, csapatunk volt a kezdeményezőbb, de egy labdavesztés után már a 2. percben vezetett az ETO (0-1)
Egy percen belül pedig már másodszor kezdhettünk középről, miután a góllövőlistát vezető Püspök Péter tökéletesen lőtte ki a hosszú sarkot (0-2)
A kétgólos vezetés tudatában a győriek azt csinálták, amihez nagyon értenek: mélyen védekeztek így nekünk felállt védelem ellen kellett fogást találni rajtuk.
Azt rögtön tegyük hozzá, hogy a mérkőzés képe alapján minimum gól nélküli döntetlen lehetett volna az eredmény félidőben.
A második játékrészre egy feltüzelt kanizsai csapat futott ki a Magvassy Sportcsarnok parkettájára, de a félidő elején egy beadás megpattant Schuller Ferenc lábán és a kivetődő Szakmeiszter Ádám mellett a kapuba csorgott (0-3).
A folytatásban gól nem esett, viszont Kollár Péter igen, miután az egyik győri játékos hátulról szerelte finoman szólva is szabálytalanul. A belépő után piros lap helyett csak sárgát mutatott fel a sporttárs, aki ettől eltekintve jól vezette a találkozót.
A meccs hátralévő részében már nem változott az eredmény, így az ETO 3-0-val vitte a három pontot egy olyan mérkőzésen ahol az eredmény kicsit túlzó a pályán mutatott játékhoz képest.

ETO SZC FC – Nagykanizsai FC (2-0) 3-0

Csapatunk továbbra is a 6. a bajnokságban, míg az ETO sikerével a második helyre lépett fel.
Január 14-én hétfőn, 20 órától a közvetlen riválisnak számító Pécsi TE-t fogadjuk hazai pályán a Zsigmondy Sportcsarnokban!