Ellenfélnéző: Haladás VSE II.

Ellenfélnéző: Haladás VSE II.

2019, szeptember 16. Off By Dominik Zsolt

Ma 20 órától a Zsigmondy Sportcsarnokban a Haladás VSE II. csapatát fogadjuk. A mérkőzésről minden információ ITT található.

A szombathelyi együttes nem először utazik Nagykanizsára a Zsigmondy Sportcsarnokba. Bár újonc csapatról beszélünk, de csapatunk első szezonjában az NBIII-ban már három alkalommal találkozott egymással a két együttes.

Emlékezetes, a Nagykanizsai Futsal Club történetének első mérkőzését a vasiakkal játszottuk 2017. novemberében, amikor hazai pályán 4-1-re nyertünk.

A 2018-as esztendőt Szombathelyen kezdtük januárban, egy rendkívül izgalmas és fordulatos mérkőzésen végül 7-6-ra nyertünk. Ezen a találkozón nemcsak a kanizsai, hanem a szombathelyi ultrák is képviselték magukat, ami fantasztikus körítést adott az egész meccsnek. Csapatunk már 3-0-ra is vezett, aztán fordított a zöld-fehér gárda, de végül megnyertük a találkozót. Érdemes megnézni a teljes felvételt:

Haladás – Nagykanizsa 6-7

2018. márciusában jött a harmadik találkozó, ami egyben a bajnoki cím sorsát volt hivatott eldönteni. A képlet egyszerű volt: ha pontot szerzünk bajnokok vagyunk, ha vereséget szenvedünk, akkor az utolsó fordulóban még lett volna lehetőség arra, hogy bebiztosítsuk az aranyérmet.
Végül 5-4-re nyertünk, a videó pedig szinte végig hidegrázós…

Nagykanizsa – Haladás 5-4. Az ünneplés pillanatai 1h 10 perctől

Folytatás következik ma 20 órától, remélhetőleg Nagykanizsa győzelemmel!