Együttműködési megállapodást kötöttünk a HEINEKEN Hungáriával!

Együttműködési megállapodást kötöttünk a HEINEKEN Hungáriával!

2020, február 27. Off By Dominik Zsolt

A KANIZSA FUTSAL Kft. együttműködési megállapodást kötött a világ második legnagyobb sörgyártójához tartozó, HEINEKEN Hungáriával.
A megállapodás részeként a rájátszás hazai mérkőzéseire partnerünk 500 korsó Soproni márkájú sörrel ajándékozza meg nagykorú szurkolóinkat.

Ezek alapján minden egyes hazai mérkőzésen 100 korsó ajándék sörrel várjuk drukkereinket!
A HEINEKEN Hungária és a Nagykanizsai Futsal Club is elkötelezett a felelős alkoholfogyasztás mellett, ezért az akcióban csak tizennyolc éven felüliek vehetnek részt!

Bízunk benne, hogy együttműködésünk sikeres lesz és még sokáig dolgozhatunk együtt a kanizsai sport sikereiért!

Következő hazai mérkőzés:
2020. március 02. (hétfő) 20:00
Nagykanizsa, Zsigmondy Sportcsarnok
Nagykanizsai Futsal Club – TFSE

Csatlakozz az eseményhez!

A hazai mérkőzések időpontjairól itt írtunk:

Ingyen sörrel várunk minden nagykorút a hazai mérkőzéseken!

A világ egyik legnagyobb sörgyártója HEINEKEN Hungária néven 2004 óta működik Magyarországon.
A vállalatcsoport elkötelezett a fenntartható növekedés mellett. A  „Csapoljunk egy jobb világot” néven hosszú távú tervet dolgoztak ki azért, hogy a Heineken legyen a világ egyik legkörnyezetbarátabb söre. Ennek megfelelően a HEINEKEN Hungáriánál az elmúlt 10 évben 50%-kal csökkentették az egy liter sörre jutó CO2 kibocsátásukat, az egy liter sör előállításához szükséges víz mennyiségét pedig 23%-kal sikerült mérsékelni.

A helyi közösségek életében is részt vesznek. A Magyar Ökumenikus Segélyszervezettel közös program révén több mint húsz év után ismét elindul Magyarországon a komlótermelés, így hamarosan hazai komlóból készülhet majd a Soproni sör. A projekt célja egy olyan modell megvalósítása, amely kereskedelmi szempontból hosszú távon fenntartható, emellett hozzájárul a termesztésben résztvevő hátrányos helyzetű családok megélhetéséhez is.

Forrás: heinekenhungaria.hu