Döntetlen a REAC ellen

2019, április 16. Off By Lendvai Bia

Feszültség és küzdelem. Ezekkel a szavakkal lehetne a legjobban jellemezni a hétfő esti mérkőzésünket. A REAC úgy tűnik alaposan felkészült csapatunk játékából, több támadásunkat is sikeresen hárították. A 6. percben ráadásul meg is szerezték a vezetés. (0-1)
Ezt követően kissé mintha szétestünk volna. Ezt korrigálva kért időt a 8. percben vezetőedzőnk, Bagó Gábor. A taktikaváltásnak köszönhetően a 14. percben Kollár Péter lövésébe Horváth Elemér ért bele, így már egyenlítettünk is. (1-1)
Nem sokkal ezután László Dávid is találatot szerzett (2-1), így vezetéssel mentünk a 15 perces szünetre.

NFC – REAC


A második félidő számunkra kedvezően indult, hiszen Szalai Dani bravúros megmozdulásának köszönhetően már két gólra tudtuk növelni előnyünket. (3-1)
Örömünk nem tartott sokáig, két perccel később a kék-sárgák találtak be Szőke Ricsi kapujába. (3-2)
Csapatunk azonban nem adta fel, hamarosan érkezett Horváth Elemér válasza, így ismét nagyobb előnyre tettünk szert. (4-2)

NFC – REAC


Küzdelmes pillanatok következtek, többször indítottunk támadást, viszont a pontatlan passzokból könnyen szerzett labdát ellenfelünk. Hibáinknak meg is lett az eredménye, a Pest megyeiek a 31. (4-3) és a 37. percben is gólt tudtak lőni, így végül 4-4-el végződött mérkőzésünk.
„ – Szezonbeli legrosszabb teljesítménnyel döntetlent sikerült elérnünk. Nehéz volt egy olyan ellenfél ellen játszani, aki 5 emberrel a saját kapujában áll és nem akar támadni. De ez nem mentség a mi produkciónkra. Nagyon lassan, körülményesen és rengeteg technikai hibával játszottunk. Védekezésünkben 4 olyan hibát követtünk el, amit az elmúlt félév alatt összesen nem tettük meg ennyiszer. Csak saját magunknak köszönhetjük, hogy nem zártuk le a mérkőzést többször is és ajándékba adtunk 1 pontot az ellenfelünknek. Nincs tragédia, hiszen így is veretlenek vagyunk még az alsó-házban, és még mindig a tanulóévünket futjuk, de ezekből a mérkőzésekből valóban tanulni is kell a jövőre nézve.” – fogalmazott Bagó Gábor.

A mérkőzésről megkérdeztük játékosunkat, Horváth Elemért is:
“Sajnálom, hogy nem sikerült begyűjteni a 3 pontot! Többször megvolt a lehetőségünk eldönteni a mérkőzést, de mindig megengedtük az ellenfélnek, hogy visszajöjjenek. Véleményem szerint ezen a mérkőzésen a csapat fáradtan és dekoncentráltan mozgott, emiatt nem sikerült nyernünk! Az ellenfél nagyon hiányosan érkezett, de ennek ellenére végig fegyelmezettek voltak és nagyon sokat tettek a pontért, de jövő héten lesz lehetőségünk javítani!”

Jelenleg is az alsó-házi tabella élén állunk 20 ponttal. Bennünket az ELTE-BEAC csapata követ 17-el.
A következő mérkőzésünket a Tihanyi FC-vel játsszuk az Alsóörsi Sportcsarnokban április 26-án, pénteken.