Döntetlen a Pécs ellen

Döntetlen a Pécs ellen

2019, október 28. Off By Dominik Zsolt

Csapatunk Pécsett lépett pályára hétfő este a Lauber Dezső Sportcsarnokban a forduló rangadóján, hiszen a találkozó előtt a baranyaiak a harmadik, mi pedig a második helyről vártuk az összecsapást.

Bagó Gábor már a meccs előtt elmondta, hogy agresszív védekezéssel lehet esélyünk megszerezni a három pontot.
A találkozó a szempontunkból nagyon jól kezdődött, hiszen már az első percben vezetést szereztünk Kollár Péter révén (1-0).

Pár perccel később egyenlített a házigazda (1-1), de ekkor még úgy tűnt, hogy ellőtték a puskaporukat.
A 7. percben Szalai Dániel szerezte meg ismét a vezetést (2-1), majd Kollár Péter növelte az előnyt kettő perccel később (3-1).

Nem sokkal az első játékrész felénél Szalai Dániel lőtt meg saját maga második, és egyben a csapat negyedik találatát (4-1).
A csattanó a játékrész végére maradt, Szalai Dániel triplájával meggyőző előnnyel mehettünk a félidőre (5-1).

A második játékrészben a bírók hathatós közreműködésével vérszemet kapott a hazai csapat, akik előbb szépítettek, majd fokozatosan dolgozták le a hátrányukat, végül a meccs vége előtt három perccel kiegyenlítettek…

PTE-PEAC – Nagykanizsai Futsal Club (1-5) 5-5
2019. október 28. 20:00
Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok 20 néző

Mindenesetre értékes pontot szereztünk Pécsen, így a második helyről várjuk a folytatást, míg a mecseki együttes visszacsúszott az ötödik helyre.

Következő mérkőzésünk hosszú szünet után hazai pályán lesz az ELTE ellen, akik a harmadik helyről várhatják ezt az összecsapást.

Nagykanizsai Futsal Club – ELTE-BEAC
2019. november 11. (hétfő) 20:00
Zsigmondy Sportcsarnok