Csavari Benjámin: „Már most családomként tekintek rájuk”

Csavari Benjámin: „Már most családomként tekintek rájuk”

2020, február 15. Off By Lendvai Bia

Csavari Benjámin személyével felnőtt csapatunk új taggal bővült. Játékosunk az utánpótlás csapatunkból érkezett hozzánk és az alapszakasz utolsó mérkőzésén mutatkozott be.

Az Érd elleni mérkőzés után felkereste a kanizsafutsal.hu a fiatal játékost, akivel a meccsről és a beilleszkedésről beszélgettünk.

Gratulálunk a debütálásodhoz! Mesélj egy kicsit, milyen ezzel a csapattal játszani? Sikerült beilleszkedned?
„Nagyon könnyű volt a beilleszkedés! Mindenki nagyon rendes és már most családomnak tekintem őket. Ezzel a csapattal nagyon jó játszani, hisz mindenki nagyon jó játékos.”

Most mutatkoztál be a felnőtt csapatban. Hogy érezted Magad az Érd elleni meccsen?
„Nagyon jó volt! Tetszett a hangulat és a játék! Nagyon sokat küzdöttem, hogy bekerüljek a csapatba és az is nagyon jó érzés, hogy hazai közönség előtt léphettem pályára.”

Küzdelmes mérkőzés volt, sokat szereltél és kapura is tudtál lőni. Milyennek találtad a játékot?
„Próbálkoztam minél jobbat nyújtani a pályán. A gól volt a célom, de sajna most még nem sikerült. Ezen dolgozni kell még és minden jó lesz.”

Milyen volt a hangulat a meccs után az öltözőben? Gondolom nagy az öröm, hogy másodikként folytathatjuk a rájátszásban!?
„A hangulatra nem lehetett panasz, nagyon örülünk, hogy másodikként mehetünk a rájátszásba. Nem volt nagy buli, mindannyian úgy gondoljuk, hogy majd a rájátszás végén kell ünnepelni.”