Csapatunk nem utazik Csengerbe

2018, október 2. Off By Dominik Zsolt

A futsal Magyar Kupa 1. fordulójában kisorsolt Csenger Futsal – Nagykanizsai Futsal Club mérkőzéssel kapcsolatos közlemény
A Nagykanizsai Futsal Club vezetése a mai napon azt a döntést hozta, hogy csapatunk nem utazik el a Magyar Kupa 1. fordulójában kisorsolt Csenger elleni mérkőzésre.

A döntés oka, hogy a sérülések és betegségek nem teszik lehetővé, hogy csapatunk több, mint 1100 km-t utazzon. Az utaztatás illetve az egyéb felmerülő költségek mértéke eléri az 500.000 Forintot, ami rendkívüli módon terhelné meg egyesületünk költségvetését, valamint a játékoskeret a már említett okok miatt nem áll kielégítő módon rendelkezésre, ezért az a döntés született, hogy felnőtt csapatunk nem utazik el az egy mérkőzéses párharc helyszínére.

Döntésünkről telefonon és e-mailben is értesítettük a Csenger Futsal vezetőségét és a Magyar Labdarúgó Szövetség illetékeseit.

Emellett egyesületünk köszönetét fejezi ki a csengerieknek, akik rendkívül sportszerűen és nagylelkűen próbáltak segíteni a mérkőzés lebonyolítása, az utaztatás kérdésében. Ellenfelünk többek között szálláslehetőséget is felkínált játékosaink számára, hogy így próbáljanak segíteni a mérkőzés után, a hazautazás előtt.

A Nagykanizsai Futsal Club ezzel a döntéssel kiesett a Magyar Kupából, továbbjutott a Csenger Futsal 3-0-s gólkülönbséggel.
A csengeri sportvezetőknek és a játékosoknak további sok sikert kívánunk a Magyar Kupában és a bajnokságban egyaránt és reméljük egyszer viszonozhatjuk azt a sok segítséget és jóindulatot amit tőlük kaptunk!

E-mail: kanizsafutsal@gmail.com
Telefon: +36 20/261 1047

Tisztelettel:
Dominik Zsolt
elnök