Club

A Nagykanizsai Futsal Club Sportegyesületet 2016. november 26-án alapította 10 lelkes, a kanizsai sport iránt elkötelezett fiatal.

Célunk, hogy megannyi keserűséget és csalódást hozó évek, évtizedek után a kanizsai sport fényes múltjához méltó módon ismét élvonalbeli csapat mérkőzésein szurkolhassanak a városi sportbarátok. Terveink és álmaink eléréséhez a kanizsai gyermekek lelkesedése és tehetsége adja a biztos alapot. Egyesületünk, működésének első évében ezért a 7-8 éves gyerekek képzését tekinti a legfontosabbnak, mert az ebben a korosztályban elvégzett szakmai munka és türelem hosszú távon meghozza gyümölcsét. Az évek alatt fokozatosan építjük be az újabb utánpótlás korcsoportokat, mivel célunk, hogy minden korosztályban képviseltessük magunkat.Hiszünk abban, hogy csak akkor lehet eredményes az utánpótlásban végzett munka, ha a gyerekek előtt van olyan felnőtt csapat, mint pozitív példa, ahová kellő alázattal és akarattal ők is bekerülhetnek majd. Ennek érdekében legfőbb célunk, hogy felnőtt csapatunk minél eredményesebben szerepeljen a bajnokságban és a Magyar Kupában egyaránt.

Együtt a szurkolók és játékosok a bajnoki cím megnyerése után

Büszkék vagyunk arra, hogy nagykanizsai születésű fiatalokként közös, kanizsai sikerekért dolgozhatunk a jövőben. Ezen az úton Önökre, szurkolókra van leginkább szükség. Bízunk abban, hogy csapat és szurkoló egymásra talál, és hatodik emberként segíti a kanizsai futsal csapatot akár hazai pályán, akár idegenbeli találkozón.

Jelmondatunk: “Piros a szív, fehér a lélek. Kanizsai leszek, amíg csak élek!”
Az Egyesület színei: piros-fehér-arany
Hitvallásunk: hit, akarat, szenvedély

A Nagykanizsai Futsal Club címere

Az alapítók:

Dominik Zsolt (alapító-elnök)

dr. Rajnai Gábor

Kotnyek Bálint

Cseresnyés Zoltán

Szoliva Zsolt

Preksen András

Csepregi Tamás

Szőke Ádám

Faller Máté

Szalai Dániel

Sikerek

2017/2018
NBIII: BAJNOK
Magyar Kupa:

2018/2019
NBII: 7. hely
Magyar Kupa: 1. selejtezőkör

2019/2020
NBII:
Magyar Kupa: