Búcsúzunk a Zsigmondy Sportcsarnoktól

Búcsúzunk a Zsigmondy Sportcsarnoktól

2018, november 8. Off By Nagykanizsai Futsal Club

16 mérkőzés után a TFSE elleni bajnoki meccsel búcsúzunk a Zsigmondy Sportcsarnoktól. A mi szempontunkból (is) sok csatát megélt létesítményben november 12-én 20 órától utoljára indul útjára a labda felnőtt futsal mérkőzésen. 

Bővebben

A Zsigmondy Sportcsarnokot üzemeltető Nagykanizsai SZC Zsigmondy Vilmos Szakképző Iskolája nem újította meg a szerződésünket, ezért az elmúlt napokban intenzív egyeztetések zajlottak az NFC és az Iskola vezetői között.
“Ma délután Laukó Emőke Igazgató Asszonnyal sikerült megállapodni abban, hogy felnőtt csapatunk november 12-én utolsó alkalommal a Zsigmondy Sportcsarnokban fogadhatja ellenfeleit – nyilatkozta a kanizsafutsal.hu-nak Dominik Zsolt elnök, majd hozzátette – A Nagykanizsai Futsal Club felnőtt és U18-as csapata is költözik. Utóbbi a Football Club Nagykanizsa Munkacsarnokba (ex. Olajbányász Sportcsarnok – a szerk.), a felnőttek pedig a MÁV-NTE Sportcsarnokba. Az utánpótlás már játszott új otthonában mérkőzést, de a megfelelő infrastruktúra hiányában ott felnőtt mérkőzést nem lehet rendezni.
Az NTE Sportcsarnok esetében köszönettel tartozunk a Tungsram SE Nagykanizsa vezetésének, akik befogadtak minket, ám a hitelesítési eljárás során kiderült, hogy ott is sok munkára van szükség ahhoz, hogy NBII-es futsal  mérkőzést lehessen rendezni. Ezekre a munkákra összesen körülbelül 14 napunk van, amibe szeretnénk szurkolókat, önkénteseket és sportbarátokat is bevonni, hogy minél előbb elkészüljünk. 
A Zsigmondy Sportcsarnoktól búcsúzunk tehát, de köszönettel tartozunk az intézmény vezetésének azért, hogy befogadtak az elmúlt másfél évben minket. Arra buzdítok minden szimpatizánst és szurkolót, hogy utoljára töltsük meg hétfőn este a Zsigmondyt! Hajrá Nagykanizsa, hajrá KanizsaFutsal!” – zárta mondandóját Dominik Zsolt, az NFC elnöke.

Összecsukás