Boldog születésnapot, KanizsaFutsal!

Boldog születésnapot, KanizsaFutsal!

2019, november 5. Off By Dominik Zsolt

November 6-a különleges nap a szurkolók és a Nagykanizsai Futsal Club életében is, hiszen ezen a napon lépett pályára csapatunk első alkalommal.

2017. november 6-át írtunk, amikor 19 óra magasságában elkezdtek gyülekezni a kíváncsi kanizsai szurkolók a Zsigmondy Sportcsarnokban.

Fontos nap volt, hiszen 2016. november 26-án az egyesület alapításakor már tudni lehetett, hogy körülbelül egy évvel később jön el a nagy nap.
Nagykanizsa nemcsak egy új sportcsapat első mérkőzését ünnepelhette két esztendővel ezelőtt, hanem egy új sportág kanizsai születésének is tanúi lehettek a csarnokba kilátogató szurkolók.

Teltház már az első mérkőzésen

Talán a sors akarta úgy, hogy a Szombathelyi Haladás második csapata legyen az első ellenfél, ezzel még különlegesebbé téve november 6-át.
A kezdősípszó után csend töltötte meg a Zsigmondy Sportcsarnokot. A labda pattogását és a játékosokat lehetett hallani az egyébként teltházas létesítményben.

Aztán jött a hatodik perc, és jött Béli Milán meg a híres bal lába… Történelmi gól született, ami talán a meccsre kilátogató drukkereknél is lebontotta a “falakat”, és nagyjából a 7. perctől kezdve zúgott a “Hajrá Kanizsa!”

A legendás mérkőzés előtti információk 2017. november 5-én.

A mérkőzés 4-1-es győzelemmel ért véget, ami azt jelentette, hogy rögtön az első mérkőzésen megszerzetük az első győzelmünket, de ami még fontosabb: szurkoló és csapat, csapat és szurkoló egymásra talált és egymásért küzd immáron két esztendeje.

Köszönjük az eddigi biztatást, egy élmény volt, van, lesz!

Az első mérkőzés után készített csapatkép.
Szőke Richárd, Szakmeiszter Ádám, Szakmeiszter János, Schuller Ferenc, Kollár Péter, Rácz Szabolcs, Szőke Ádám, Nagy Gergő, Béli Milán, Nagy Tamás, Budai Lajos, Pál Martin, Petánovics Milán, Benkő Péter
(vastaggal akik jelenleg is tagjai a keretnek)