Bemutatkozunk!

2017, október 14. Off By Dominik Zsolt

Október 23-án, 18 órától játsszuk első, felkészülési mérkőzésünket a zalaegerszegi Göcsej SK ellen. A meccs a Zsigmondy Sportcsarnokban lesz, a belépés ingyenes. Csatlakozz az eseményhez!

Ellenfelünk a tavalyi szezonban még az NBI-ben játszott, de az év nem úgy sikerült Bagó Gábor tanítványainak ahogy azt előre tervezték. Idén a megyeszékhelyi gárda az NBII-ben próbálhajta meg kivívni a feljutást, egy teljesen átalakított kerettel (négy játékos éppen hozzánk igazolt).
Történelmi mérkőzés következik, hiszen Nagykanizsán először rendeznek futsal meccset a város csapatával. Másrészt egy Kanizsa vs. Egerszeg párosítás bármilyen sportágban presztízs rangadónak számít, de sajnos sportéletünk összecsuklása okán ez nagyon ritkán adatik meg.
Most bemutatkozó mérkőzésen találkozik Zala megye két futsal egyesülete, ahol a jó hangulat és az izgalmas játék garantált!
A Faller legénység a bajnokság kezdete előtt ünnepet csinál az ünnepből, és egy újabb fejezetet írnak hazánk legrégebbi sporttörténelem könyvébe.
Légy büszke, légy bátor és légy fanatikus, mert a szurkoló TE vagy! #aszurkoloTEvagy

Helyszín: Zsigmondy Sportcsarnok
Időpont: 2017. október 23. 18 óra
Hivatalos facebook esemény