Bagó Gábor: „Sajnálom, hogy adtunk egy félidőnyi előnyt az ellenfélnek”

Bagó Gábor: „Sajnálom, hogy adtunk egy félidőnyi előnyt az ellenfélnek”

2021, február 3. Off By Lendvai Bia

Döntetlen lett a BAK elleni mérkőzésünk végeredménye. A budapestiek jól védekeztek, nálunk azonban hiányzott a koncentráció az első félidőben.

A 3. percben szerezte meg az első gólját ellenfelünk egy jól végigvitt kontrából. (0-1) A 16. percig többször lőttünk háló fölé, vagy rúgtunk kapufát, a kiharcolt helyzetekben pedig jól védekezett a BAK. 4 perccel a félidő vége előtt egy újabb kontrából kétszer pattant vissza a labda ellenfelünkhöz, az újabb támadást azonban már nem tudtuk hárítani. (0-2) Az idő letelte előtt még egy találatot szereztek a pestiek, így 3 gólos különbséggel mentünk pihenni. (0-3)
A szünetben kapott edzői útmutatásnak meglett a gyümölcse, sokkal nagyobb lendülettel álltunk pályára. Őri Martin 30 másodpercen belül megszerezte a meccs első hazai gólját. (1-3) A 23. percben Szőke Ádám szerezte meg a labdát, amit sikeresen vitt végig a pályán. Bogyó Károlynak passzolt, aki növelte góljaink számát. (2-3) A jó iramú játék során a 32. percben járt sikerrel Szőke Ádám¸aki egy szép átlövéssel egyenlített. (3-3) Ellenfelünk sem adta fel, rögtön rákapcsoltak a labdavesztésünknél. Helyzetüket jól használták ki és újra átvették a vezetést (3-4) A 36. percben azonban Szőke Ádám duplájával ismét egyenlítettünk. (4-4) Az utolsó percek még izgalmasabbak voltak, hiszen mind a két csapatnak 5-5 fault-ja volt, így egy hiba akár a meccs elvesztését is jelenthette volna, azonban több szabálytalanság nem született.

A mérkőzésről Bagó Gábor vezetőedző a következőképpen nyilatkozott.
Nagyon görcsösen kezdtük a mérkőzést és a védekezésünk nem volt az igazi. Nem volt meg bennünk az a tűz, amit az elmúlt mérkőzéseken láttam. A második félidőre 3 gólos hátránynál teljesen más felfogásban jöttünk ki és ennek meg is lett az eredménye, mivel egyenlíteni tudtunk. Sajnálom, hogy nem az elejétől koncentrálunk és adtunk egy félidő előnyt az ellenfelünknek, mert ez egy nyerhető meccs lett volna. Tanultunk ebből is és bízom benne, hogy tudunk előrébb lépni.”

Jövő hétfőn a Hidegkúti SC otthonába utazunk. Novemberben 9-3-ra nyertünk a budapesti csapat ellen, reméljük hasonló eredményre számíthatunk. Szurkolunk továbbra is! Hajrá Nagykanizsa!