Bagó Gábor: “Öröm volt nézni, ahogy küzdöttek a pályán”

Bagó Gábor: “Öröm volt nézni, ahogy küzdöttek a pályán”

2019, november 30. Off By Dominik Zsolt

Csapatunk péntek este hazai pályán játszotta a TFSE elleni mérkőzését, ami a várakozásoknak megfelelően mind a pályán, mind a lelátón igazi rangadóvá vált. Végül a a listavezető fővárosiak vitték el a három pontot egy végig nagyon izgalmas és kiegyenlített meccs után.
Bagó Gábort kérdeztük a találkozóról.

Vezetőedzőnktől azt kértük, hogy értékelje a TFSE ellen nyújtott teljesítményt
– Vereség és vereség között is van különbség. Így ki lehet kapni és örülök, hogy a szurkolóink is így gondolták, mivel nagyon nagy tapsot kaptak a fiúk a teljesítményükért. Ezen a meccsen a játékosok mindent megtettek az utolsó másodpercig és öröm volt nézni azt, ahogy küzdöttek a pályán azért, hogy sikeresek legyenek.
Nagyon nagyot harcoltak egy sokkal jobb képességű és más célokért küzdő csapat ellen. Elég rendesen megnehezítettük az NBII legjobb csapatának a dolgát, és igenis meg kellett szenvedniük azért, hogy elvigyék a 3 pontot, amihez gratulálunk nekik.
Igazi rangadó volt még annak ellenére is, hogy egy komplett sorunk hiányzott. Ha ilyen akarattal tudunk jövő héten is játszani, akkor biztos vagyok benne, hogy elhozzuk a 3 pontot Szombathelyről.

Újabb rangadó vár együttesünkre december 6-án, pénteken Szombathelyen a Haladás ellen.
A mérkőzésre induló szurkolói buszra ITT LEHET JELENTKEZNI.