Bagó Gábor: „Nem akar átbilleni a mérleg nyelve felénk, de nem adjuk fel!”

Bagó Gábor: „Nem akar átbilleni a mérleg nyelve felénk, de nem adjuk fel!”

2021, január 27. Off By Lendvai Bia

Minden igyekezetünk ellenére sem sikerült pontot szereznünk a Szigetszentmiklós ellen hétfőn este. Bár a 33. percig vezettünk, sérülés és a megkérdőjelezhető játékvezetői döntések is közrejátszottak, hogy végül a Pest megyeiek győztek 6-5-re. 

Jól indított csapatunk a mérkőzésen. Bogyó Károly már a 3. percben megszerezte a vezetést (0-1), majd a 7. percben Szőke Ádám tovább növelte az előnyünket. (0-2) Ellenfelünk a 9. és a 17. percekben rúgott góljaival tudott egyenlíteni, azonban a félidő vége előtt 2 perccel még Kollár Péter is betalált.  (2-3).
A második félidő első percében ismét el tudtunk húzni két góllal Bogyó Károlynak köszönhetően (2-4), majd a 25. percben Schuller Ferenc is ki tudta játszani a Pest megyeiek hálóőrét, így már három góllal vezettünk. (2-5) A 32. percben fogyatkozott meg a Bagó-legénység, Szőke Ádámot – ki tudja miért – kiállította a játékvezető. Ekkor talált be a kapunkba ellenfelünk is (3-5), majd ezt még szinte percenként 3 követte. A végeredmény így Szigetszentmiklós-Nagykanizsa 6-5 lett végül.

A mérkőzést Bagó Gábor vezetőedző is értékelte:
„Sajnos, ahogy idén szinte sosem, most sem tudtunk rendes kerettel elutazni a mérkőzésre. Egy agyon nyert meccset veszítettünk el, ahol a játékosok kimondottan jól játszottak és kontrollálták a játékot 30 percig. Az amúgy is szűk keretünkből az első félidőben Kollár sérülés miatt esett ki, a vége előtt 10 perccel egy érdekes kiállítás után Szőke sem tudta folytatni a játékot. Ekkor még 3 góllal vezettünk, de az idei formánk alapján jöttek a megpattanó lövések és a gólok. Nagyon sajnálom, mert az utóbbi meccseken jól játszanak a srácok, de valamiért nem akar átbilleni a mérleg nyelve felénk, hogy végre az ilyen meccseket megnyerjük. Nem adjuk fel ,mert nem ott van a helyünk, ahol a tabellán állunk és ezt be is bizonyítjuk! Persze, ha engedik nekünk mások is.”