Bagó Gábor: „Nem a játékosok voltak a főszereplők a meccsen”

Bagó Gábor: „Nem a játékosok voltak a főszereplők a meccsen”

2021, február 24. Off By Lendvai Bia

Izgalom, 10 – vagy inkább 12 – gól, érdekes játékvezetői döntések. Ez jellemezte a hétfői 5Stars-Érdi VSE elleni meccsünket. A két csapat dinamikus és jó játékot játszott, végül 5-5-ös eredménnyel záródott a mérkőzés.

Dinamikus, kiegyenlített játék jellemezte a mérkőzést. Az első találatra a 15. percig kellett várni. Egy középre lőtt labdából tudtak gólt rúgni az érdiek. (0-1). A következőre már a második félidőben került sor. A kezdés utáni percben már 2 góllal vezettek a vendégek. (0-2) A válasz szinte azonnal érkezett, hiszen egy perc sem telt el a félidőből, Szőke Ádám egy egyéni alakítás után szép gólt lőtt. (1-2) A csapatok továbbra is jól játszottak, pörgős volt a mérkőzés. Pár perccel később ismét találatot szereztünk, azonban Blum játékvezető – nagy kérdés, hogy miért – de nem ítélte azt meg szabályosnak. Ezt követően ismét egy újabb játékvezetői hibát véltünk felfedezni, hiszen az ellenfélről ment ki a labda, mégis ők jöhettek oldalról. Az Érd jól használta ki ezt az adódó lehetőséget, ismét gólra tudták váltani támadásukat a 26. percben. (1-3) A szép játék kapkodásba torkollott, így a helyzeteket nem sikerült érvényesíteni, a pest megyeiek azonban észrevették a rést a pajzson és 3 gólra tudták növelni előnyüket a 30. percben. (1-4) Ezután ismét érthetetlen döntés született játékvezetői oldalról. Lövésünk után az egyik bíró gólt ítélt, a másik nem. A 34. percben Szőke Ádám dupláját azonban elismerték, így szépíthettünk. (2-4) Nem adta azonban magát könnyen az érdi csapat, egy perccel később berúgták 5. góljukat is. (2-5) Bár már csak 5 perc volt hátra, nem adtuk fel. Szakmeiszter János után Kollár Péter még kétszer talált be egy percen belül, így egálba kerültünk, és ezzel az eredménnyel véget is ért a mérkőzés. (5-5) Ellenfelünknek gratulálunk!

A mérkőzésről Bagó Gábor vezetőedzőt is kérdeztük, aki a következőképpen fogalmazott:
„Egy nagy iramú, elég dinamikus meccset játszottunk, ahol sajnos nem a játékosok voltak főszerepben. 2 gólt sem adtak meg a játékvezetők, amiből az egyiknél kétszer is a középpontra mutatott a bíró, de a végén mégis érvénytelen volt. Kezdjük azt hinni, hogy tényleg nagyon messze vagyunk Budapesttől.”

Jövő hétfőn a tabellán közvetlenül előttünk helyet foglaló REAC-SISE otthonába utazunk. Szurkolunk továbbra is! Hajrá Nagykanizsa!