Bagó Gábor: „Nagyarányú győzelmet arattunk”

Bagó Gábor: „Nagyarányú győzelmet arattunk”

2020, november 11. Off By Lendvai Bia

Hétfőn este nagyarányú győzelmet arattunk az év utolsó mérkőzésen a Hidegkúti SC ellen. A végeredmény 9-3 lett.

Csapatunknak az első percektől kezdve több kapuralövése is volt, az első találatot a 7. percben Csavari Benjámin szerezte (1-0). A következő pillanatokban ellenfelük is próbálkozott, de Szakmeiszter Ádám rendre hárított minden támadást. A következő gól a 14. percben született, Kollár Péter talált be.(2-0

A harmadikra sem kellett sokat várni, Bogyó Károly a 16. percben volt sikeres (3-0), Szakmeiszter János pedig a 20-dikban. (4-0) Szerencsétlenül találta el Pataky Gergőt a labda, az bepattant a kapunkba, így öngólként könyvelték el a játékvezetők a találatot. (4-1)

A második félidőben ellenfelünk vészkapus játékmódra váltott. Fujsz Richárd a 21. percben talált be (5-1), Szakmeiszter Ádám  később pedig az üres kapuba tudott lőni. (6-1) Bogyó Károly a 26. percben szerezte meg második gólját. (7-1)
A 27. percben ügyesen cselezte ki védőinket ellenfelünk, lövésüket Simon Martin már nem tudta hárítani. (7-2) Nem kellett sokat várni a válaszokra, Fujsz Richárd egy perccel később(8-2), Szakmeiszter János pedig a 31. percben szerezte meg dupláját (9-2). A mérkőzés utolsó találata a 34. percben született, melyet ellenfelünk szerzett. (9-3)

A mérkőzést Bagó Gábor vezetőedző a következőképpen értékelte:
„Az év utolsó meccsén egy nagyarányú győzelmet arattunk. Úgy gondolom, végig uraltuk a mérkőzést, viszont így is elég sok hibával játszottunk. Annak kimondottan örülök, hogy újabb két utánpótlás játékosunk betudott mutatkozni a felnőtt csapatban, akik nem vallottak szégyent. Bízom benne, hogy mielőbb pályára tudunk majd lépni és újabb szép sikereket tudunk elérni. Addig is mindenkinek jó egészséget kívánunk.”