Bagó Gábor: “Most összefogásra van szükség”

Bagó Gábor: “Most összefogásra van szükség”

2019, november 26. Off By Dominik Zsolt

Csapatunk hétfőn este ismét idegenbeli mérkőzésre utazott, ezúttal Csömörön lépett pályára a Bagó-legénység a középmezőnyben szereplő REAC ellen. A mérkőzésen hamar megszerezték a vezetést a házigazdák, akik végül magabiztosan nyertek 5-2-re. Vezetőedzőnket kérdeztük a mérkőzésről.

Két vereség egymás után, és a mutatott játék is elmaradt a várttól. Gödörben a csapat?
– Úgy néz ki, nem csak sérüléshullám sújt minket, hanem egy hullámvölgybe is kerültünk. Ezek valószínűleg összefüggnek, de ez akkor sem lehet mentség a REAC elleni mérkőzésünkre. Alapvető technikai hibák sokasága és mentális problémák voltak. Egy vereség soha nem jön jókor, vagy csak nagyon ritkán, de kétségtelen, hogy ez a legrosszabbkor jött, mivel most két nagyon komoly mérkőzés következik, ahol nehéz lenne azt mondani, hogy mi vagyunk az esélyesek. Az első körben magasra tettük a lécet a teljesítményünkkel és eredményeinkkel.

Mi az oka annak, hogy nem jönnek az eredmények?
– Amit már a bajnokság előtt is mondtam: lesznek szép győzelmeink és bosszantó vereségeink is, mivel annak érekében, hogy kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtsunk egy bajnokságon keresztül, ahhoz jóval több edzés és nagyobb edzésmunka kell. Most igazán nagy összefogásra van szükségünk és sokat kell dolgoznunk, hogy minél hamarabb az a csapat lépjen pályára ismét, amit a szezon elején láthattunk.

Csapatunk legközelebb pénteken este 20 órától hazai pályán, a Zsigmondy Sportcsarnokban fogadja a listavezető TFSE együttesét.