Bagó Gábor: Mindenki úgy fog kimenni az öltözőből mintha vért ivott volna!

2018, március 25. Off By Dominik Zsolt

A március 26-ai, Nagykanizsai Futsal Club – Swietelsky Haladás VSE bajnoki mérkőzés előtt Bagó Gáborral, csapatunk vezetőedzőjével beszélgettünk.

Körülbelül 3 hónapja vetted át a csapatunk irányítását, hétfőn pedig már bajnoki címet is ünnepelhetsz a csapattal. Milyen érzés most a kispadon ülni?
Bagó Gábor: Amit kevesen tudnak,hogy volt NB1-ből és NB2-ből is ajánlatom kispadra de alig vártam,hogy itt Zala megyèn belül tudjak újra dolgozni a futsalban.
Egy nagyon tehetséges és sikerre éhes csapat van itt Kanizsán. Közel 3 hónap alatt úgy érzem fejlődött a csapat és bízom benne, hogy nagy dolgokra leszünk képesek közösen.

Hatalmas a bizalom az egész városban és rég nem látott mennyiségű szurkoló érkezése várható a Zsigmondyban. Hogy lehet a “földön tartani” a játékosokat?
B.G.: Kanizsán nagyszerű szurkolótábor van akik mindig a csapat mögött vannak és remélem egyre többen fognak még hozzájuk csatlakozni.Minden meccsen élmény előttük játszani hiszen kimondottan a 6. embert képviselik a csapatunkban..Igazi fanatikusok akik mindenben segítenek a játékosoknak és nekem is. Fantasztikusak szó szerint!


B.G.:
Nem hiszem, hogy teher lenne a csapatnak hiszen mindenki bizonyítani akar és egy cèl lebeg előttünk, ezért nem csak azzal foglalkoznunk!

A Haladás egy nagyon fiatal csapat, tulajdonképpen az NBI-ben játszó nagyok előszobája ez a gárda. Mit vársz a szombathelyiektől?
B.G.: 
Haladás egy nagyon fiatal csapat akik évek óta űzik ezt a sportot.De fizikálisan biztosan erősebbek vagyunk illetve akire egy ilyen meccs rossz hatással van az nem versenyző típus, de ilyen ember nem lesz nálunk ez biztos! Nem szeretnék az ellenféllel foglalkozni, csak saját magunkkal.

Fantasztikus hangulat, a hazai meccseken folyamatos teltház. Szerinted mekkora az összefüggés a szurkolók fanatizmusa és a csapat jó szereplése között?
B.G.:
 A szurkolókat csak dicsérni tudom. Mint már említettem igazi fanatikus társaság akik előtt nem lehet rosszul játszani!

Lesz motivációs beszéd a meccs előtt?
B.G.: Motivációs beszéd mindig van… Mindenki úgy fog kimenni az öltözőből mintha vért ivott volna!