Bagó Gábor: “Minden játékos a maximumot hozta ki magából”

Bagó Gábor: “Minden játékos a maximumot hozta ki magából”

2020, február 12. Off By Dominik Zsolt

Csapatunk hétfőn este Budapesten lépett pályára a forduló előtt hatodik helyezett ELTE-BEAC otthonában. Egy izgalmas és végig kiélezett találkozón végül sikerült hazahozni a három pontot.

A mérkőzésről vezetőedzőnket kérdeztük, hogy értékeli a látottakat:
– Igazi csapatmunka volt a hétfői mérkőzés. Nagyon szűkös és fiatal kerettel tudtunk elutazni a rengeteg sérült miatt. Úgy gondolom, hogy minden játékos a maximumot hozta ki magából. Voltak extra teljesítmények is a pályán, aminek kimondottan örülök. Nagyon türelmesen és okosan játszottunk, aminek meg is lett az eredménye. Gratulálok a játékosoknak!

A fiatalításé a jövő?
– Úgy érzem, hogy fontos lenne minél több fiatal játékosnak elkezdeni ezt a sportágat mivel – még ha csak kiegészítésként is futsalozna a nagypálya mellett – rengeteg dolgot el tudna sajátítani és hasznosítani tudna.
Szeretnék én is beépíteni a csapatba több olyan fiatalt, akiken látom az elhivatottságot és elsősorban a sportág, a játék érdekli.
A legjobb motiváció nem is lehet más nekik, mint amikor egy hazai meccsen a fantasztikus szurkolótáborunk előtt játszhatnak és egyszer talán az ő nevüket skandálják majd..