Bagó Gábor: “Ki fogjuk javítani a múltheti kisiklást”

Bagó Gábor: “Ki fogjuk javítani a múltheti kisiklást”

2019, november 24. Off By Dominik Zsolt

Sűrű hét előtt áll csapatunk, hétfőn este Csömörön a REAC ellen lépünk pályára, pénteken pedig hazai környezetben fogadjuk a TFSE együttesét egy igazi rangadón.
Vezetőedzőnket és Schuller Ferencet arról kérdeztük, hogy mit várnak a hétfő esti, REAC elleni meccstől.

Bagó Gábornál arról érdeklődtünk, hogy milyen kerettel utazunk a REAC ellen
Sajnos nincs mèg vége a sérüléshullámnak, mivel Szalai Dani is kisebb sérüléssel bajlódik, így rá nem számíthatok hétfőn este, illetve Horváth Elemér eltiltás miatt nem léphet pályára. Koronczai Patrik viszont mégha nem is 100%-os, de tudja vállalni a játékot.

Mi várható a REAC-tól?
– Rájuk nagyjából ugyanaz illik mint az Érdre, hazai környezetben igazán veszélyesek tudnak lenni. Bízom benne, hogy a múlt heti kisiklásunkat kitudjuk javítani és három ponttal térünk haza.

Sűrű a menetrend, hiszen jön a “szuperrangadó” pénteken este itthon
– Nevezhetjük szuperrangadónak, de ha reálisak akarunk maradni akkor be kell látni, hogy a két csapat között nagy a különbség. Mi eddig erőn felül teljesítettünk, a TF viszont elég simán nyerte a meccseit ami várható is tőlük, mivel a szezon elején egy komplett NBI-es keretet (a BME FC-ét – a szerk.) igazoltak. Teljes kerettel is óriási meglepetés lenne ha megfognánk őket, de egy meccsen bármi előfordulhat.

Aztán újabb rangadó Szombathelyen…
– A Haladás fiataljai is szépen fejlődnek és veszik fel fokozatosan a felnőtt bajnokság tempóját. Bízom benne, hogy 1-2 sérültünk arra felépül és tudunk egy jó meccset játszani Szombathelyen ahol nagy szükségünk lesz szurkolóinkra.

Schuller Ferenc: “Győzni megyünk Csömörre”

Az idényben eddig hétről hétre pályára lépő, és ezzel az egyik legtöbb játékpercet összegyűjtő Schuller Ferencet kérdeztük a REAC elleni mérkőzésről, hogy hogyan látja a találkozót
– Sajnos a szűkös keretünk miatt két alapember kiválása nagy gondokat okoz, ettől függetlenül győzni megyünk Csömörre.

Mit mondott Bagó Gábor az edzésen, mire kell figyelni?
– A védekezésünk a legfontosabb minden mérkőzésen, ha nem adunk kontra sanszokat ellenfelünknek, akkor úgy gondolom, hogy nem lehet probléma hátul. Ami pedig a támadásokat illeti, ha a begyakorolt pontrúgásokat és mozgásokat sikeresen tudjuk alkalmazni, akkor a gólok is jönni fognak.

Három rendkívül kemény mérkőzés következik. Mivel lennél elégedett?
A következő 3 meccs döntően fontos lesz számunkra, hét ponttal elégedett lennék.

A REAC elleni bajnoki mérkőzés 19:30-kor kezdődik Csömörön, a Csömöri Sportcsarnokban.