Bagó Gábor: Jobban kell koncentrálnunk, hogy újra eredményesek legyünk!

Bagó Gábor: Jobban kell koncentrálnunk, hogy újra eredményesek legyünk!

2020, december 8. Off By Lendvai Bia

Csapatunk múlt pénteken játszott idegenben a Tihanyi FC ellen a bajnokság 12. fordulójában. A meccset inkább a hazaiak uralták, aminek meg is lett az eredménye. Ők vitték el a 3 pontot.

Bár az első gólt Pataky Gergő által mi szereztük meg a 7. percben (0-1), az első félidőben ez volt az utolsó találatunk. A hazaiak a 12. percben egyenlítettek (1-1), majd büntetőből szerezték meg a vezetést (2-1). A második félidő harmadik percében már kétgólos volt a különbség (3-1). Erre Fujsz Richárdnak volt válasza (3-2), de ugyanabban a percben ismét elhúzott a Tihany (4-2). A 27. percben még Szakmeiszter János tudott eredményes lenni (4-3), más gól azonban nem született a mérkőzésen.

A meccsről Bagó Gábor mondta el véleményét:
„Az első félidőt átaludtuk és voltak nagyon kiábrándító teljesítmények. A második félidőben nagyobb iramot diktáltunk, viszont amiről a héten beszéltünk edzéseken, pont azokban a dolgokban hibáztunk és sajnos ennek vereség lett vége. A helyzeteink megvoltak most is, de még többet kell dolgoznunk és jobban kell koncentrálunk, hogy eredményesek legyünk újra.”

Jelenleg a 6. helyen áll csapatunk a tabellán. Ebben az évben még két meccset játsszunk. December 14-én az ELTE együttesét fogadjuk, 21-én pedig az UTE otthonába utazunk. Hajrá Nagykanizsa!