Bagó Gábor: „Itthon akarjuk és itthon is fogjuk tartani a 3 pontot!”

Bagó Gábor: „Itthon akarjuk és itthon is fogjuk tartani a 3 pontot!”

2020, február 13. Off By Lendvai Bia

Pénteken nagyon fontos mérkőzést játszunk a 5 Stars – Érdi VSE ellen. Ezen a meccsen múlik ugyanis, hogy hányadik helyen végzünk az alapszakaszban, ugyanis a jelenleg második helyen lévő PTE és köztünk csupán egy pont a különbség. A baranyaiak már nem játszanak több mérkőzést, így ha nyerünk az Érd ellen, megszerezzük a dobogó második fokát.

A mérkőzést megelőzően vezetőedzőnkkel, Bagó Gáborral beszélgettünk.

Egy évvel ezelőtt majdnem ugyanaznap játszottunk az Érd ellen mint most. Az egy nagyon emlékezetes mérkőzés volt idegenben. Akkor 4-2-re nyertünk, viszont novemberben 7-3-ra kikaptunk. Milyennek ígérkezik a meccs véleményed szerint?
„Az alapszakasz második helyéhez kell nekünk a 3 pont, ezért aki pályára lép, mindent meg is fog tenni. Az Érd még mindig kiszámíthatatlan csapat számomra, mert a sok bravúr mellett sok váratlan vereséget is szenvednek. Itthon akarjuk és itthon is fogjuk tartani a 3 pontot!”

Hétfőn sok volt a sérültünk. Van változás? Milyennek ígérkezik a keret?„Sérültjeink ma edzésen megnézik, hogy milyen állapotban vannak. Utána döntik el hogy tudják-e vállalni a játékot.”