Bagó Gábor: “Felesleges kifogásokat keresni, mi rontottuk el”

Bagó Gábor: “Felesleges kifogásokat keresni, mi rontottuk el”

2019, november 19. Off By Dominik Zsolt

Csapatunk hétfőn este Érden vendégeskedett a 5Stars-Érdi VSE ellen az alapszakasz 11. fordulójában. A mérkőzés képe alapján az ezen az estén nagyobbat küzdő csapat nyert, és további rossz hír, hogy Horváth Elemért kiállították. Vezetőedzőnket kérdeztük az Érd elleni vereség után.

Bagó Gábortól azt kértük, hogy elemezze a látottakat.
– Ez nem a mi napunk volt. Mindenki mélyen a tudása alatt teljesített és bosszantó vereség lett a belőle egy végig nagyot küzdő Érd ellen. Felesleges kifogásokat keresnünk ezt csak magunknak köszönhetjük.
Az biztos, hogy a bajnoki meccs, kupamérkőzés utána nagypályán mély talajon bajnoki és most újra futsal bajnoki hatása nagyon látszódott.

Most értünk az alapszakasz feléhez
Igen, és ettől a mérkőzéstől függetlenül egy remek első körön vagyunk túl, továbbra is másodikok vagyunk, amihez jár a gratuláció a fiúknak.

László Dávid sérült, Horváth Elemér piros lapot kapott, így eltiltásra számíthat. A többiek bevethetők lesznek egy hét múlva?
Korai ezt még megmondani, a héten az edzésen meglátjuk, hogy ki milyen állapotban van.

November 25-én Csömörön játszunk a házigazda REAC ellen. Az első mérkőzésen 8-2-re győztük le a sárga-kékeket. Hajrá Kanizsa!