Bagó Gábor: “Ez egy nagy győzelem volt”

Bagó Gábor: “Ez egy nagy győzelem volt”

2019, december 7. Off By Dominik Zsolt

Csapatunk péntek este Szombathelyen lépett pályára a Haladás VSE ellen. A nyugati derbi végig nagyon kiegyenlített volt, amit a végeredmény is hűen mutat, hiszen 1-0-ra tudtunk nyerni a Haladás Sportcsarnokban.
Vezetőedzőnk értékelt a lefújás után.

-Nagy győzelem volt ez számunkra! Nem játszottunk jól, de így sikerült elhoznunk Szombathelyről a 3 pontot ami nagy erőt adhat a folytatásra.
Az 1:0-ás végeredmény nagyon csalóka, mivel mind a két oldalon rengeteg helyzet volt. Kapusunk, Szakmeiszter Àdám remek napot fogott ki és klasszis teljesítményt nyújtott.
Mezőnyben jobban játszott az ellenfelünk és mind védekezésben, mind támadásban sok hibát vétettünk, de ennek ellenére “csúsztak-másztak” a fiúk és megdolgoztak azért, hogy a szerencse ezen a napon mellénk álljon. Plusz erőt és energiát adott nekünk az a fantasztikus szurkolótáborunk, akik szép számmal elkísértek minket és csodás hangulatot varázsoltak ismét. Nagy köszönet nekik, nélkülük biztos vagyok benne, hogy máshogy alakult volna a mérkőzés. Gratulálok a csapatomnak a 3 ponthoz és a Haladás fiataljainak, akik szintén nagyot küzdöttek és jól játszottak.

Ezzel a sikerrel sikerült “kimászni a gödörből”?
Az akarat és a mentalitás nagyot változott. Bízom benne, hogy érzik a játékosok is, hogy ilyen akarattal kell ezentúl pályára lépni mindig, és akkor a szép, valamint látványos játék is újra jönni fog .